Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ben uzun tüylü olan her kediyi alırım yer sorun değil

uzun tüylü kedi istiyorum

img

buz14

19 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen 14.09.2005 tarihinde smokey adında bir kedi almamışmıydın?napıyorsun kedileri yiyormusun?

img

minnoşumveben

19 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SMOKEY ERKEK DURUYO HALA ARKADAŞIMDA İSTEDİ ONA ARIYOM

img

buz14

19 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb 4 tane bahçemizde annesiz yavrular var 2 aylık lar sanırım bir tanesinin tek gözü yok siyah beyaz renkteler çok üşüyorlar vede korunmasızlar ilgilenirseniz izmir bornovadayım tel 0542 6879743

img

pammuk

21 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, ben ankarada kedim dumanın 3 yavrusuna yuva arıyorum 3 ü de uzun tuylu ilgilenirseniz msn ve mail adresim [email protected]

img

burcub

19 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

mutlaka bakın... http://www.kedigen.com/forum/viewtopic.php?p=311845#311845

img

cspr

20 yıl 9 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cspr kesınlıkle kedınız mukemmel...hatta cok begendım ...bende sıyam arıyorum ama sanırım bulamayacagım ıstedıgım gıbı...kedıcık dısı mı erkek mı ogrenebılırmıyım...

img

siyamthebest

19 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende tekir 2 yavru var.1,5 aylık ilgilenirseniz [email protected] mail çeker misiniz?

img

ayce

20 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 aylık saf kan dişi gri_mavi iran kedim war.şişko mu şişko tuylu mu tuylu ama ben ondan ayrılmak zorundayım. henuz alalı 1 ay oldu ama ben de alerjik astıma sebep oldugu icin acil satmalıyım.300 milyona aşı karneli. bugune kadar olması gereken butun asılarını olduu.cook bakımlı yani.ustelik size uzunca bi sure masraf da cıkarmıycak cunku kediyle birlikte butun esyalarını da wericem (uyuma sepeti,maması,kumu,mama kabı,vitamini,fırcası,"malt"ı kuru sampuanı) acele cewap bekliorum.tuwalet egitimi de war :( bi de kızıma cook ii bakabileceginize inanıorsanız alın lutfeen. haberlerinizi bekliorum.kedilerin disi olması buyuk avantajdır.ben de ilk basta erkek istiordum ama bi weteriner bana erkek kedi ergenlik doneminde cok huysuz alır we kacmaya dısarıya cıkmaya calısır ustelik 6 aydan sona cok pis bi koku yayar ewe surekli dedi.disi kacmayı basarsa da geri doner ama erkek kacarsa asla geri donmez dedi bilgilerinize yanii :) siz de bi arastırın isterseniz. bana "[email protected]" adresinden ya da "0 533 315 7124" nolu telden ulasabilirsiniz.ben de ankara dayım.

img

godezeynep

19 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tam da sana göre bir kedi var uzun ve bembeyaz tüylü..Yni fazlasıyla pofuduk...Evdeki diğerleriyle pek arası iyi değil ve burdan gidesi var biraz kontesin ister nisin? [email protected] 0216 363 19 83

img

melek

21 yıl 11 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ