merhabalar.Biran önce yavru kedi istiyorum.Başka sitede 2 yavru kediye talip oldum fakat geç kaldığım için sahip olamadım.Bir de bu sitede şansımı deniyeyim dedim.Umarım biranönce bulurum.
merhabalar.Biran önce yavru kedi istiyorum.Başka sitede 2 yavru kediye talip oldum fakat geç kaldığım için sahip olamadım.Bir de bu sitede şansımı deniyeyim dedim.Umarım biranönce bulurum.
merhaba
beyaz yavru iran kedisi arıyorum 200 YTL ye kadar para verebilirim (tuvalet alışkanlığı varsa tercihimdir)
ankarada ikamet ediyorum
kedinize çok iyi bakılacağından süpheniz olmasın
iletişim için
🔒 Üyelere Özel
2-3 aylık iran kedisi arıyorum en iyi şekilde bakılacağından emin olabilirsiniz.İstediğiniz zaman ziyarete gelebilir ve size getirebilirim. Ailenin bir ferdi gibi balıcağından emin olabilirsiniz.Ücretli veya ücretsiz olabilir. İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum.
2-3 aylık iran kedisi arıyorum en iyi şekilde bakılacağından emin olabilirsiniz.İstediğiniz zaman ziyarete gelebilir ve size getirebilirim. Ailenin bir ferdi gibi balıcağından emin olabilirsiniz.Ücretli veya ücretsiz olabilir. İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum.
Başlıktada yazdığım gibi bana arkadaşlık edecek bir siyam kedisi arıyorum. yavru olursa birbirimize alışmamız için daha iyi olacağını düşünüyorum. ilgilenenler varsa mesajlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Başlıktada yazdığım gibi bana arkadaşlık edecek bir siyam kedisi arıyorum. yavru olursa birbirimize alışmamız için daha iyi olacağını düşünüyorum. ilgilenenler varsa mesajlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar dün saat 11 de doğum yapmaya başladı susam.ilk yavrusunu doğurdu sapsarı bişe.sora akşama kadar bekledi doğurmayınca sezeryan ile biz aldık yavruları.3 tanede tekir çıktı:)
şimdi 4 tane yavrusu var 3 tekir bir sarı cinsiyetlerini henüz bilmiyoruz.
resim şuan koyamıyorum zaten çekmeye gerek yok fare gibi kıl kuyruk bişeler.
dediğim gibi 1 tane tamamen sarı 3 tanede tamamen tekir yavru var.maillerinizi artık alalım.1-1.5 ay içinde verilecektir..tam verilcek zamanında tekrardan başlık açacağım..
isteyenler şimdiden gelip görebilir yavruları..
biz istanbul acıbademdeyiz.şehir dışına verilmiyecektir..
🔒 Üyelere Özel (mailinize hemen cevap verilir.)
minik iran veya çinçilacıkkk kedisi nerdesin seni arıyorum..sıcak yuvan seni bekliyor...
bebeginizee guzel bir yuva olacagınıza emin olun. ltfn bana ulasın..
🔒 Üyelere Özel
merhabalar antalyada yaşıyorum uzun zamandır tekir ve dişi bir yavru arıyorum en fazla 1-1,5 aylık.İlanlar hep antalya dışı yokmu antalyadan sesimi duyacak birileri...
iran kedısı arıyorum sevımlı,kiimliği,tuvaleti,kafesi,aşıları olmus eksıksız bu kriterleri olan ıran kedılı arkadaslarımı beklıyorum istanbul ıcı olsun lutfen
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.