Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
İZMİR`DEN YAVRU KEDİ ARIYORUM.
merhabalar.Biran önce yavru kedi istiyorum.Başka sitede 2 yavru kediye talip oldum fakat geç kaldığım için sahip olamadım.Bir de bu sitede şansımı deniyeyim dedim.Umarım biranönce bulurum.
birbucuk aylık yavru kedi var isterseniz 05436416958 telden aryabilirsiniz
benim kedim 6 aylık dişi..sarman,1 ay kadar önce kısırlaştırdım ,mama dışında hiçbir besinle beslenmedi.tüm aşıları tamam.iyi bakabilecek misiniz?
ya aslında yavru kedi arıyorum ama..resmini koyar mısın bportakal..belli mi olur :)
ya bu arada sende resmini koysana zhall..ççünkü sarılı beyazlı istiyorum özellikle..
izmir şirnyerdeyim kedim 4 tane yavrusu oldu hangisini isterseniz verebilirm 1 aylık oldular telefonum 0555 369 89 29
selammmlar..buldum kediş ben..herkese teşekkürler.
Merhaba ben izmirden yazıyorum.istediğiniz gibi sarılı beyazlı mavi gözlü bir su bardağı büyüklüğünde erkek yavru kedim bulunmakta ben her zaman evde olmadığım için onla ilgilenemiyorum.annesiz olduğundan ilgiye ve sevgiye muhtaçEğer ilgilenirseniz mnsim [email protected]
Merhaba,yavru van kedilerim [email protected] adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz.
Merhaba 3 gun önce iran kedmiz doğum yaptı ve 7 tane yavru dunyaya getirdi hepsi birbirinden guzeller şuanda veteriner gözetimindeler anne ve baba safkan iran olmakla birlikte yavrularda beyaz ile sarı tonları arasındadır.Sadece elimizde 2 tanesi kaldı şimdiden satıldı hızlı olursan sevinirim çünkü pet shop fiyatının yarısına veriyorum Bu arada sadece İzmire verebilirim bende izmirmiliyim... Irtibat için:[email protected]