Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

van kedisi -
evet ücret karşılığı veriyoruz. ilgilenirseniz : 0 216 592 13 94 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

1-2 AYLIK DİŞİ SİYAM KEDİSİ ARIYORUM(istanbul) -
SAFKAN siyam yavru istiyorum..daha önce birçok hayvan besledim.iyi bakılacağından emin olabilirsiniz..tel:🔒 Üyelere Özel

SAFKAN siyam yavru istiyorum..daha önce birçok hayvan besledim.iyi bakılacağından emin olabilirsiniz..tel:🔒 Üyelere Özel

Ankara ya da Van Kedisi -
Ankara ya da Van Kedisi arıyorum kedinizi güvenle emanet edebilirsiniz ;çünkü veteriner hekim adayıyım kendim çok iyi bakabilirim ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel Ankara`da oturuyorum.(erkek olursa iyi olur) teşekkürler

Ankara ya da Van Kedisi -
Ankara ya da Van Kedisi arıyorum kedinizi güvenle emanet edebilirsiniz ;çünkü veteriner hekim adayıyım kendim çok iyi bakabilirim ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel Ankara`da oturuyorum.(erkek olursa iyi olur) teşekkürler

en fazla 3 aylık yavru kedi arıyorum -
iran yada chinchilla yada başka bir cins dişi ve erkek kedi arıyorum

--->>> YAVRU SİYAM KEDİSİ ARIYORUM--IST <--<---<---<---<--<- -
[b]yavru siyam kedisi arıyorum . evim büyük ve geniş , en iyi şekilde bakılacağından emin olabilirsiniz.. . Yardımcı olursanız sevinirim.. [/b]

[b]yavru siyam kedisi arıyorum . evim büyük ve geniş , en iyi şekilde bakılacağından emin olabilirsiniz.. . Yardımcı olursanız sevinirim.. [/b]

ANKARA`DA ANKARA KEDİSİ ARIYORUM -
Ankara Cebeci`de oturuyorum. Mümkünse yavru ve erkek bir ankara kedisi arıyorum. Yavrusunu vermek ya da satmak isteyenler lütfen 🔒 Üyelere Özel a ulaşabilirler mi?

ANKARA`DA ANKARA KEDİSİ ARIYORUM -
Ankara Cebeci`de oturuyorum. Mümkünse yavru ve erkek bir ankara kedisi arıyorum. Yavrusunu vermek ya da satmak isteyenler lütfen 🔒 Üyelere Özel a ulaşabilirler mi?

Beyaz tüylü tüylü bir yavrucak arıyorum ! -
Merhaba, Istanbuldan olan beyaz tüylü tüylü bir yavru arıyorumm.. :) Kız arkadaşım evinde bakacak.... Ücretli veya ücretsiz irtibata geçerseniz sevinirim.. 🔒 Üyelere Özel sevgileer..

izmirden yavru iran arıyorum -
arkadaslar izmirden yavru iran arıyorum anneme doğum günü hediyesi almak istiyorum ücretsiz yada petshoplara göre düşük ücretli olursa almayı düşünüyorum ve baştan söyleyeyim çok param yok :(

izmirden yavru iran arıyorum -
arkadaslar izmirden yavru iran arıyorum anneme doğum günü hediyesi almak istiyorum ücretsiz yada petshoplara göre düşük ücretli olursa almayı düşünüyorum ve baştan söyleyeyim çok param yok :(

yavru siyam erkek arıyorum -
annealtından yavru erkek siyam `a sıcacık bir yuva arıyorsanız, biz oluruz.

kısırlaştırılmamış olgun dişi iran kedisi arıyorum -
kısırlaştırılmamış olgun dişi iran kedisi arı🔒 Üyelere Özel hangi şehirde olduğu farketmez..