Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

en fazla 3 aylık yavru kedi arıyorum

iran yada chinchilla yada başka bir cins dişi ve erkek kedi arıyorum

img

e90_41

17 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba. iran yada chinchilla değil ama çok tatlı 3 tane yavru kedim var. en fazla 2 aylıklar. bir kaç hafatlıkken onları bahçemde buldum. ölmek üzerelerdi. 1,5 aydır onlara evimde bakıyorum. veterinere götürdüm . şu anda gayet sağlıklılar. ikisi dişi biri erkek. kuru mama yiyebiliyolar. evimde iki tane daha kedim olduğu için onları daha fazla evimde tutamam. odalardan birine kapatmak zorunda kalıyorum onları çünkü kendi kedilerim büyük ve onları dövüyolar. ilgilenirseniz çok sevinirim. isterseniz fotoğraflarını gönderebilirim. içlerinden birini seçebilirsiniz:) ilginize şimdiden teşekkürler.

img

kiddo

17 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar nerde oturduğunuzu yazmamışsınız benim teyzem istanbul bağcılarda 2 tane yavru van kedisi yavrusu veriyor ücretli ikisinin gözüde bal oldu doğuştan galiba ankara diyorlar ama saf van kedidi yavruları anne bbaba van yani aynı babadan farklı anneden olma bebekler erkek olan 3 aylık dişi olan 1,5 aylık ücret olarak 150 istiyor ikisine beraber alırsanız msn adresim [email protected] http://www.petarkadas.com/uye/saretiras/fotoalbum/10/9067 burdan resimlerine bakabilirsiniz bu resimde gördğünüz kedicikler onların ablaları aynı ona benziyorlar bal gözlü ve beyaz ve istanbul dişinada gönderemiyor teyzem biraz hasta uğraşamıyor olumlu olumsuz bana dönerseniz sevinirim :)

img

saretiras

18 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ