Evde bakmak için beyaz küçük bir pisicik istiyorum. Daha önce evde değil ama bahçemizde pamuğumuz vardı ama artık bizi unuttu galiba. Şimdi evde beslemek için birkaç aylık beyaz ankara veya van kedisi arıyorum. E-mail:🔒 Üyelere Özel
Evde bakmak için beyaz küçük bir pisicik istiyorum. Daha önce evde değil ama bahçemizde pamuğumuz vardı ama artık bizi unuttu galiba. Şimdi evde beslemek için birkaç aylık beyaz ankara veya van kedisi arıyorum. E-mail:🔒 Üyelere Özel
Konya ve civarından iyi bakabilecek bir kedi severe kedi yavrusu vermek isteyen varsa renk falan önemsizdir mümkünse erkek olsun :)
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Konya ve civarından iyi bakabilecek bir kedi severe kedi yavrusu vermek isteyen varsa renk falan önemsizdir mümkünse erkek olsun :)
Merhaba arkadaşlar ,aslında ben illada cins kedi Ankara kedisi diye tutturmaya karşıyım fakat ,annemle beraber yaşadığımız için bir uzlaşma yolu bulmam gerekti ve o ısrarla,aramızdan ayrılan kedımızden, Ankara kedısı istıyor .Aydın da Üni öğrencisiyim ama İzmırdekı arkadaşlarla da irtibata gecebılırm sorun değil .
Minik en fazla 3 aylık bir ankaralı oğlum olsun istıyorum .Ücreti çok abartılı olmadığı sürece söz konusu olabılır .
Emin olun ki minik kediniz en uygun yuvayı bulacaktır.Yaklaşık üç yıldır kedi sahıbıydım, aramızdan yenı ayrıldı , acımız taze :(
Sizlerden yanıt beklıyorum
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.