Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Yavru Bir Ankara Kediciği Arıyorum
Merhaba arkadaşlar ,aslında ben illada cins kedi Ankara kedisi diye tutturmaya karşıyım fakat ,annemle beraber yaşadığımız için bir uzlaşma yolu bulmam gerekti ve o ısrarla,aramızdan ayrılan kedımızden, Ankara kedısı istıyor .Aydın da Üni öğrencisiyim ama İzmırdekı arkadaşlarla da irtibata gecebılırm sorun değil . Minik en fazla 3 aylık bir ankaralı oğlum olsun istıyorum .Ücreti çok abartılı olmadığı sürece söz konusu olabılır . Emin olun ki minik kediniz en uygun yuvayı bulacaktır.Yaklaşık üç yıldır kedi sahıbıydım, aramızdan yenı ayrıldı , acımız taze :( Sizlerden yanıt beklıyorum
çok geçmiş olsun... ben de bir hevesle evden atılmış 2 aylık erkek bir ankara kedisi aldım eve, veterinere götürdüm çok sağlıklı ne iç ne dış paraziti var. fakat arkadaşlarım istemdiği için evde bakamayacağım artık. bu yüzden ona ev arıyorum. mavi gözlü çok güzel cins ankara kedisiymiş, bu yüzden 2 kulağı da sağır. yani sokakta kalması mümkün değil. bir kedi alacasanız lütfen ona şans verin...
bu arada ben ankaradayım ve düşünürseniz bana bu numaradan ulaşabilirsinz 5465085558
bende tam aradığınız özelliklerde bembeyaz yeşil gözlü iki aylık bir ankara kedisi var [email protected]