Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Gerçek bir ankara veya van kedisi arıyorum -
1 yaşını geçmemiş gözü mavi renkli ankara veya van kedisi arıyorum yuva arayan ilgili arkadaşlar kızıma alacam kedileri çok sever maglum kızlar erkeklerden daha iyi bakar..

1 yaşını geçmemiş gözü mavi renkli ankara veya van kedisi arıyorum yuva arayan ilgili arkadaşlar kızıma alacam kedileri çok sever maglum kızlar erkeklerden daha iyi bakar..

beyaz yavru iran kedisi arıyorum /ankara -
merhaba ben ankaradan, daha önce iran-himalayan bakmıştım şimdi makul bir fiyat karşılığında yavru iran kedisi arıyorum. Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz

iran yada birman kedisi arıyorum -
merhaba arkadaşlar ben konyadan mete. yavru erkek iran yada birman kedisi arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

evimde bakabileceğim güzel dişi bir kedi istiyorum -
bir kediye bakmak için gerekli olan tüm malzemeler evimizde mevcut olup kedimizin çalındığından beri onları kullanabilecek bir kedimizin olmaması bizi üzüyor güzel özellikle tüyleri uzun mırıl mırıl etrafta dolaşan bir kedi arıyorum 5 aylıktan büyük olmaması tercihimdir ücret demeyin çünkü ücret ödeyebilecek kadarda varlıklı değilim :) e-mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

bir kediye bakmak için gerekli olan tüm malzemeler evimizde mevcut olup kedimizin çalındığından beri onları kullanabilecek bir kedimizin olmaması bizi üzüyor güzel özellikle tüyleri uzun mırıl mırıl etrafta dolaşan bir kedi arıyorum 5 aylıktan büyük olmaması tercihimdir ücret demeyin çünkü ücret ödeyebilecek kadarda varlıklı değilim :) e-mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

acilll yuvaaaa ücretsizz -
3 aylık çok yakışıklı tekir kedimvar çok acil bi yuva arıyom mama ve tuvaletyle birlikte vericem sadece onlar için ücret istiyorum İzmir Bostanlıdayım isteyen olursa hemen mesaj atsın lüttfen ``🔒 Üyelere Özel``

yavru dişi van kedisi arayanlar -
2.5 aylık dişi beyaz van kedim var bi gözü mavi diğeri yeşil adı pamuk ilgilenen arkadaşlar irtibata geçsinler lütfen 🔒 Üyelere Özel

yavru dişi van kedisi arayanlar -
2.5 aylık dişi beyaz van kedim var bi gözü mavi diğeri yeşil adı pamuk ilgilenen arkadaşlar irtibata geçsinler lütfen 🔒 Üyelere Özel

CHİNCHİLLA & İRAN KEDİ YAVRUSU ARIYORUM -
esimin aylardır aradıgı chnchilla, iran yada himalayan cinsi kedi yavrusu almayı dusunuyoruz. esime yıldönümü hediyesi olarak takdim etmek istiyorum.. ltfn cevaplarınızı bekliyorum..

esimin aylardır aradıgı chnchilla, iran yada himalayan cinsi kedi yavrusu almayı dusunuyoruz. esime yıldönümü hediyesi olarak takdim etmek istiyorum.. ltfn cevaplarınızı bekliyorum..

ERKEK SİYAMIM İÇİN DİŞİ SİYAM ARKADAŞ ARIYORUM -
SELAM, 1 YAŞINDA DÜNYA YAKIŞIKLISI ERKEK SİYAMIM VAR.4 AEDT PİSİM DAHA VAR AMA SİYAMIM KENDİNİ SOYUTLUYOR O BANA DÜŞKÜN.BEN OLMADIĞIM ZAMANLARDA AYNI ASİLLİKTE VE YAPIDA CİCİ BİR DİŞİ SİYAM ARIYORUM.YAVRU DA OLABİLİR ÇÜNKÜ BENİM PAŞAM ÇOK UYSAL,BEBEK KEDİLERE ALIŞKIN.ONLARA BABALIK BİLE YAPIYOR. e-mailim; 🔒 Üyelere Özel

yavru van kedisi arıyorum ücretsiz -
merhabalar ben ankarada oturuyorum eşim çok istediği için bedava verebilecek van kedisi arıyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz

yavru van kedisi arıyorum ücretsiz -
merhabalar ben ankarada oturuyorum eşim çok istediği için bedava verebilecek van kedisi arıyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz

Yavru iran-Ankara kedisi arıyorum ANKARA -
İyi bakılacağından emin olabileceğiniz,sıcak yuvamızda kediciğe bir yer var.Aslında benim için kedinin cinsi pek önemli değil fakat eşim kedilere özellikle iran ve ankara kedilerine çok ilgili.Bekliyoruz...