Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Gerçek bir ankara veya van kedisi arıyorum
1 yaşını geçmemiş gözü mavi renkli ankara veya van kedisi arıyorum yuva arayan ilgili arkadaşlar kızıma alacam kedileri çok sever maglum kızlar erkeklerden daha iyi bakar..
slm sıte adresını verıyorum.kedmın resmını gorebılırsınız. www.neobu.com/goksel73 tel:533 7305797
YAKLASIK OLARAK 8 AYLIK OLAN BIR GOZU MAVI DIGERI KOYU SARI VAN KEDIMIZ VAR. SOKAKTA BULDUK VE 4 AYDIR BIZDE. KULAKLARI DUYMUYOR, SAGIR. OYUN OYNAMAYI COK SEVIYOR, INSANA COK ALISIK, KUMDAN BASKA BIR YERE IHTIYACINI GIDERMIYOR, MAMA ILE BESLENIYOR, COK MERAKLI VE HAREKETLI, EVE GELEN MISAFIRLERLE DE OYNAMAYI SEVIYOR AMA COCUKLARDAN KORKUYOR NEDENSE:) AGACA TIRMANMAYI SEVIYOR, KUS KOVALAMAK YA DA KORKTUGU BISEYDEN KACMAK ICIN AGACLARA TIRMANMAYI TERCIH EDIYOR:) TASMA TAKILMASINDAN VE ONUNLA YURUTUMEINDEN HIC MI HIC HOSLANMIYOR. ONUN ICIN EN IYI OYUNCAK KOLA SISE KAPAKLARI..FUTBOLCULAR ICIN TOP NE ISE ONUN ICINDE KAPAKLAR O. BIZ COK SEVIYORUZ AMA ANNEM ISTEMIYOR:( DISARI ATMAMIZ MUMKUN DEGIL TABI KULAKLARI DUYMUYOR ZATEN. PETSHOPLARA DA YUVA SAHIBI OLSUN DIYE VERMEK ONUN ICIN ACIMASIZLIK OLUR, HAYAT DOLU CUNKU, DAYANAMAZ. PETSHOPLARDA DAMIZLIK ICIN KULLANILIR DIYE DUSUNUYORUZ. KUDUZ, KARMA VE KIST ASISI YAPILDI. KISIRLASTIRTMANIN DA HAYVAN ICIN NE KADAR DOGRU OLDUGUNU BILMEDIGIM ICIN DAHA DOGRUSU VICDANIM EL VERMEDIGINDEN KISIRLASTIRMADIK. KEDIMIZ BU ARALAR KIZGIN DONEMINDE. ONUN GIBI GUZEL YAVRULARI OLUR UMARIM:)
goksel73 kedini veriyormusun? bend eizmirdeyim veriyorsan talibim kedine [email protected]
iletişim adresi bırakın letfen Mail gibi faal olsun geri dönüş olmuyor...
Merhaba,
Mesajınızı şimdi okudum.
Bizim iki gözü mavi, erkek, Haziran 2007 doğumlu, son derece zeki & oyuncu ve kısırlatırılmış bir Ankara kedimiz var. Maalesef 5.5 yaşındaki oğlumuzun yaramazlığı sonucunda kedimizin daha fazla strese girmemesi için vermek istiyoruz. Herhangi bir ücret talebimiz yok. Kedimizi dün pet – shop’a bıraktık. Eğer düşünürseniz hemen size teslim edebiliriz. Tel:0535-8818242
İyi günler.
Van Kedisini Vermek İsteyen Ekleyebilir Not : Kütahya`da Oturuyorum... e-mail: [email protected]
Hala kedi bulamadımmm kızım ısrarla bir yavru ankara veya van kedisi istiyor hakikatcı arkadaşlara duyurulur iletişim için [email protected]
merhaba benim gazleri bal rengi 4 aylık erkek van kedim var onu çok seviyoruz ama kızımın derslerini etkilediği için vermek zorundayım.Taşıma çantası tuvaleti ve sevdiği oyuncaklarıyla vereceğim fakat ücretli vermek zorundayım.Düşünürseniz bandırmadayım.Aşıları tamam [email protected] resim gönderebilirim
6 aylık beyaz gözleri mavi uzun tüylü dişi bir van kedisi var elimde.gerçekten kedi seven gözüm arkada kalmayacak birine kedimi vermeyi düşünüyorum.annesiyle birlikte ikisine bakamıyorum.ücret talep etmiyorum yeterki kızıma iyi bakın. yaşadıüınız ili bana yazıp iletişim kurarsak sevinirim.istenirse fotolarını gönderebilirim. [email protected]