Kuş Forumları > Kuş İlanlar
jumbo ve ingilizleri bitirdik sonu bunlar kaçırmayın derim - 2.sayfa
3 çift altı yumurtalı yavrulu jumbo 4 çift ingiliz altları yumurtalı satılık kanaryaya dönüyorum o sebeple veriyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim 05554460400 dan ulaşabilirsiniz ayakları markalı
Fotograf yolladım demişsin ama forumda ki ilk cevap benim bana geln birşey yok tekrar yollayabilirsen sevinirim [email protected]
ne yazik ki mesajini yeni gordum.bende uzun zamandir muhabbet kusu yetistiriyorum fakat daha once hic cins kus yetistirme firsatim,bu nazik hayvanlari yeterince taniyamadigim yada bize tanitilmak istenmedigi icin,olmadi.sizden istedigim eger mumkunse bir çift ingiliz veyajumbo hollanda kusunu vermenizdir.fotolari ve sartlarinizi [email protected] adresine gonderirseniz sevinirim.size basarilar....
SELAM EĞER KUŞLARI SATMADIYSAN İLGİLENEBİLİRİM FOTOĞRAFLARINI YOLLARSAN SEVİNİRİM [email protected]
slm ilanınızı gördüm kuşlarınızın resimlerini gönderebilir misiniz? Kuşları beğenirsem ve anlaşırsak hepsine talibim. [email protected] benimle irtibata geçersen sevinirim.