Kuş Forumları > Kuş İlanlar
jumbo ve ingilizleri bitirdik sonu bunlar kaçırmayın derim
3 çift altı yumurtalı yavrulu jumbo 4 çift ingiliz altları yumurtalı satılık kanaryaya dönüyorum o sebeple veriyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim 05554460400 dan ulaşabilirsiniz ayakları markalı
Selamlar muhabbetlerin fiyatları varsa fotograflarını gönderebilirmisiniz. [email protected]
aynen arkadaşa katılıyorum.fiyatlarını ve fotğraflarını göndermeniz mümkün mü?hangi çift kaç para.hangi ildesiniz. [email protected]
_hekim arkadaş telefonunda cevap vermiyor.
ARKADAŞIM BİR KAÇ AY ÖNCE DE İLAN VERMİŞTİN ARADIK KONUŞTUK ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞUNU VE DÖNÜNCE ULAŞACAĞINI SÖYLEDİN NE ARADIN NEDE BİR MAİL ATTIN... ŞİMDİ ARIYORUM TEL CEVAP VERMİYO SENDE GERÇEKTEN İNGİLİZ VARMI YOKMU... VEYA SATMAKMI İSTEMİYORSUN... 544-624-38-39 BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM...
selam arkadaşım cumartesi gübü telefonda görüştük sizden fotoları bekliyorum tşkler
Bana da şöz vermiştin fotograf acaba diğer bekleyenlerden alan varmı arkadaş satmaya niyetin yoksa milleti ne uğraştırıyorsun.
ben arkadaşın kuşlarını gördüm gercekten süper kendi kuşları var jumbosunuda gördüm ingilizinide hatta yavrularınıda allah zin verirse alışveriş yapacagızz saygılarımı sunarım
maillerini yazan arkadaşlara fotoğrafları yolladım stemlerinizi anlayabiliyorum anlayışlı olacağınızı düşünüyorum kusura bakmayın