Kedime Eş Arıyorum
Merhaba British Shorthair 2 yaşındaki kızımız için uygun eş arıyoruz..Beylikdüzü - Büyükçekmece civarı..
Selam kızgınlığa girmiş bi 6 aylık british erkek kedim var Beylikdüzü’nde oturuyorum
Selam kızgınlığa girmiş bi 6 aylık british erkek kedim var Beylikdüzü’nde oturuyorum
Selam kızgınlığa girmiş bi 6 aylık british kedim var Beylikdüzü’nde oturuyorum
Merhaba British Shorthair 2 yaşındaki kızımız için uygun eş arıyoruz..Beylikdüzü - Büyükçekmece civarı..
Merhaba
halen kedinize eş arıyorsanız beykent teyiz bizde british gri 1 yaşına 1 ay olan çok tatlı bir oğluşumuz var
🔒 Üyelere Özel den arayabilirsiniz
Merhaba. 1 buçuk yaşında blue scottish fold oğlum var. Kızınıza hala eş arıyorsanız haber bekleriz. Sağlıklı ve aşıları tam.
Merhaba Silivri'de oturuyorum belirttiğiniz yerre oldukça yakın. 2 yaşında gri renk, kehribar gözlü erkek Scottish Fold kedime eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel
Merhaba 3 yaşında safkan Beyaz renk scottish fold erkek kedimiz var ve beylikdüzündeyiz şuanda kızgın durumda eğer çiftleştirmeyi düşünürseniz lütfen bana 🔒 Üyelere Özel nolu numaran ulaşabilir misiniz teşekkür ederim aşıları tamdır