Diğer Evcil Forumları > Hamster
HAMSTERIM DOĞURDU - 2.sayfa
az önce baktım hamsterım doğurmuş.... fakat yuvasına değil... talaşların içerisine.... yuvasına yavrularını çıkarmam için ne yapmalıyım...
GEÇMİŞ OLSUN ABİ ÜZÜLDÜM.NEYSE BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ OLURSUN.
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.neyse artık bir dahaki sefere biraz daha dikkatli olursun..
selam pepsi; yazını okudum ve cok üzüldüm...bence kendi kannatım onları ayırdığını soyledin cok yanlış yapmıssın daha sonra yavrular olunca bence birbirlerini kıskanıp yani başka bi hamster istememiş olup onları idam etmiş olabilirler...ne olursa olsun hiç ayırma kanunun doğası gereğince zaten onlar herseyi hallederler..basarılar.. saygılaımla...onur
bingol_60 valla onlarin barisma gibi bi durumlari olmuyo disi ve erkek kavga ediyorlarsa ayırmak sart cunku benim disi erkegi oldurdu.bunlar zaten yanlizligi seven hayvanlar.mantikli olanda kafeste tek kalmari aksi takdirde sonuclari cok uzucu oluyor.
MERHABALAR!ben hamster da uretiyorum rekor olarak 1 disi 17 adet dogurdu 1 sefer de allaha sukur fıre yok.yavru adedı 1 sefer de 13 un altına da dÜsmÜyor.MUAZZAM YAVRU VERİYORLAR!yem olarak arpa ve marul yapragı verıyorum hıc su vermıyorum yaz ayları pazarda ıskarta kalan mısır ları alıp verıyorum ayrıca karpuz kabugu bıle verıyorum.YAVRU 1 HAFTALIKKEN KENDI YIYIYOR PET SHOPLARA VERİYORUM. kesınlıkle yavrulara el surmeyın ten kokunuzu yavruya gecer ve ana yavruları oldurur.SUNİ YEM VE PROTEİN KESİNLİKLE VERMEYİNİZ.LÜTFEN DİKKATE ALIN.SEBZE VE YESILLIK VEREBILIRSINIZ.ORTAM KURU TALAŞ OLMALI VE KOKU YAPINCA DERHAL TALAŞ TAZELENMELİ.
geçmiş olsun:(