Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Floryalar..... - 3.sayfa

Sadece floryaya gönül veren arkadaşlar varsa sohbet etmek isterim.

img

rash

20 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ali abi yine buralarda geliyor malum birazkendine özeldir ali abi güzel bir abimizdir.

img

fider2

15 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim hatırladıgım kuş ali abiye rize den gelmişti yada ben yanlış hatırlıyor ola bilirim

img

fider2

ÖZEL MESAJ

ben ali abiye 3-5 kuş verdim ama o kuş yerli yavrusuydu.....eğer aynı kuştan bahsediyorsak..ben kendim o kuşu samsunda asri mezarlıkta tuttum...ağustos yavrusu.:)ve benim verdiğim o kuşlarda 1 tane sağlam çıktı..o da o kuş......ama belikide dediğin gibi rizeden gelme olabilir başka kuştur o zaman.

img

maga_3455

15 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bundan bir kaç sene evvel istanbulda 8000 ytl ye kuş satıldığını bir yerde duydum. yine 5000 ytl ye yunanistana kuş verildiğini duydum. 1500-2000 arası kuşlar oluyor.....200-300 arasıda var tabii....kuşa göre değişiyor.....biraz şans birazda işi bilmek...ama en önemli faktör uzun kuşu bulmak!!!!!onuda bulamıyorsun zaten.

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

msn adresim fenyox@hotmaildir dilerseniz ekleye bilirsiniz buradan görüse biliriz

img

fider2

ÖZEL MESAJ

[email protected].......şimdi giremeyeceğim msn e ama ekleyelim birbirimizi hocam!!!!!!!!!

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

Evet 8000tl ve 1000tl istanbulda kuşlar satıldı. bu kuşlar makaralı uzun desenli kuşlardı. yurt dısına satılanlar ise sadece uzun nagmeli kuşlardı. yunanlılar bu işe bizden daha meraklılar. ben istanbulda ki kuşlarn bir bölümünü tanıyorum ve kimlerin aldığını biliyorum tabiki hepsini değil

img

fider2

ÖZEL MESAJ

işte hocam!!!sıra floryası değil!!!!!!! yani burada emek ve bilgi söz konusu......böyle netice her zaman çıkmıyor.....benim bildiğim jokey süleyman akdı topluyor böyle kuşları!!

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ