Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Floryalar..... - 3.sayfa
Sadece floryaya gönül veren arkadaşlar varsa sohbet etmek isterim.
Ali abi yine buralarda geliyor malum birazkendine özeldir ali abi güzel bir abimizdir.
Benim hatırladıgım kuş ali abiye rize den gelmişti yada ben yanlış hatırlıyor ola bilirim
ben ali abiye 3-5 kuş verdim ama o kuş yerli yavrusuydu.....eğer aynı kuştan bahsediyorsak..ben kendim o kuşu samsunda asri mezarlıkta tuttum...ağustos yavrusu.:)ve benim verdiğim o kuşlarda 1 tane sağlam çıktı..o da o kuş......ama belikide dediğin gibi rizeden gelme olabilir başka kuştur o zaman.
bundan bir kaç sene evvel istanbulda 8000 ytl ye kuş satıldığını bir yerde duydum. yine 5000 ytl ye yunanistana kuş verildiğini duydum. 1500-2000 arası kuşlar oluyor.....200-300 arasıda var tabii....kuşa göre değişiyor.....biraz şans birazda işi bilmek...ama en önemli faktör uzun kuşu bulmak!!!!!onuda bulamıyorsun zaten.
msn adresim fenyox@hotmaildir dilerseniz ekleye bilirsiniz buradan görüse biliriz
[email protected].......şimdi giremeyeceğim msn e ama ekleyelim birbirimizi hocam!!!!!!!!!
Evet 8000tl ve 1000tl istanbulda kuşlar satıldı. bu kuşlar makaralı uzun desenli kuşlardı. yurt dısına satılanlar ise sadece uzun nagmeli kuşlardı. yunanlılar bu işe bizden daha meraklılar. ben istanbulda ki kuşlarn bir bölümünü tanıyorum ve kimlerin aldığını biliyorum tabiki hepsini değil
işte hocam!!!sıra floryası değil!!!!!!! yani burada emek ve bilgi söz konusu......böyle netice her zaman çıkmıyor.....benim bildiğim jokey süleyman akdı topluyor böyle kuşları!!