Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Floryalar.....
Sadece floryaya gönül veren arkadaşlar varsa sohbet etmek isterim.
arkadasım ben rızeden ımdat benım floryalarım yurt genelınde ısım yapmıstır bunu floryacı arkadaslar bılır benı ben bu sıtenın yenı sakınıyım pek netten cetten anlamam 05393476166 ararsan gorusebılırız
rash!!!!!!!! ismin ne arkadaşım ben MEHMET ALİ ŞEN!!!!!!!!!!:) ARADIĞIN FLORYACI!!!!:)))
İmdat kardeşim bende Çayelindenım benı belkı tanıyorsunuzdur ama ben sizi tanıyamadım.Rizede nerde takılıyorsunuz.Florya ötüm toplantılarına katıldınızmı siz.Arkadaş çok eskı yazmış ama floryacılar bu sayfada ısımlerını yazsalar daha ıyı olur.
mustafa abi!!!!!!ben mehmet ali şen DKKD sitesinden tanışıyoruz abi sizle,,,,,,sezon sonunda ekim gibi samsunda olucam...sizden 2 adet mutasyon dişi(florya) alıcam kısmetse,,,,,,bana 2010 bilezikli yavru ayırırsınız değilmi?saygılar
Mehmet bey tabıkı nedek yeterkı yavru alalım,şuanda yumurtalar var Kısmetse Samsun yarışmasında buluşuruz.
abi yetişirsem inşallah........iş güç başlıyor yakında sezonu açıçaz........olmazsa başka bir şekilde görüşürüz abi.....irtibatı kopartmayalım saygılar...........
mehmet bey elinizde iyi güzel ötümlü flurya varmıdır varsa görüselim tşkler
kardeş iyi günler!!!!!!elimde florya var 2 adet kendime sakladığım yerli yavrum var..........5 sandık 2 sandık arası floryalarım var fakat kuşları üretim için ayırdığımdan satmıyorum.zaten sen benim gibi ötümcüsün, sandıklılar sana yaramaz hepsi çırlı kuşlar,ben burda kuş satma derdinde değilim yanlış anlama ama sana yaramaz bu sandıklılar.ben onlardan yavru alıyorum,bana ondan lazımlar..........2 adet yavrum var ama onlarda benim,kıyamam şimdi vermeye yeni dikiyorum kuşları.iyi güzel ötümlü floryayı kimse satmaz biliyorsun,satsana değerini vermen lazım.artık yakalama kuşlarda piyasa ötümleri(düz kurbağa,düz canelya,erkek yuvası böcek sesleri vs)kaldığı için öyle 50-60 sayı sektirme canelya nebilim havuz kurbağası,orjinal ebabil makarası,dağ lü lü leri tata makarası falan zor iş.olanda zaten satmıyor veya sağlam para istiyor...artık 3-5 yavru bulup,paketleyip siz dikeceksiniz kuşu.......en güzeli o içinize siner hiç olmazsa!!!!!!!
daha doğrusu şöyle diyim!!!!!!!!şimdi ben normalde çırı çok olan kuşu saklamam salarım,ama üretimde verimli olacağını bildiğim kuşu elimde tutmakta yarar görüyorum. 2.husus!!ben 1-2 yerli yavrusu veya dağ babası tutarım her zaman fakat ben doğadan yakalama kuşun satılmasına,satmak için yakalanmasına sıcak bakmıyorum.1-2 fazla kuşun varsa satarsın veya hediye edersin ama satmak için tutmaya karşıyım. 3.husus!!kendim beslemediğim kuşu başkasına satmam........kimse bana sen bana bozuk kuş sattın diyemez,onu için kuşu dinletirim öyle satarım.bu sitede 3-5 melez sattım hepsini dinleterek verdim. yani kardeş sana yarayacak 2 yerli yavrum var,onları daha ben bile çözemedim ne olacağını,ve bunları ben kendime sakladım. kusura bakma.ama elime dinlenmemiş geçerse veririm sana kendin diker dinlersin,işine gelirse beslersin gelmezse salarsın.