Kedime Eş Arıyorum

British shorthair cinsi kızıma eş arıyorum.
1,5 yaşında british shorthair cinsi kızım bihter e, acil scottish fold cinsi eş aramaktayız

Merhaba benim de 1 yaşında Scottish fold yakışıklı bir oğlum var , İstanbul'da oturuyoruz düşünürseniz iletişime geçebiliriz

Kubra77 yazdı :
1,5 yaşında british shorthair cinsi kızım bihter e, acil scottish fold cinsi eş aramaktayız

Schottish fold oğlum var 13 aylık , şu an döneminde ,çok yakışıklı sarman schottish tir , yarım kulak tatlı mı tatlı ,düşünürseniz iletişime geçer misiniz. İstanbul-kadıköy

Merhaba kübra hanım 13 aylık scottish fold oğlumuza british eş arıyoruz. İstanbul avcılardayız. Sizin için uygun olurmu

Kubra77 yazdı :

Scotish fold kedimize eş arıyoruz bizde ümraniye de oturuyoruz.🔒 Üyelere Özel Kemal 

Kubra77 yazdı :

merhaba istanbul ümraniye 8 aylık oğlumuz fold cinsi ulaşmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel

Kubra77 yazdı :

Bihter e eş bulamadıysanız oğlum talip :)

Kubra77 yazdı :

Yakışıklı schotish shorthair oğlum kızınıza talip,oğlum 1 yaşında ve çok sağlıklıdır.

Sizin içinde uygunsa kızınızında rızası varsa akraba olmak isteriz.

Karakteri;romantik,oyuncu bazen çok hareketli bazen ise şapşaldır😀

Bana:🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulaşabilirsiniz.

Kızınıza Eş ararken neden Numara brakmıyorsunuz size Ulşalım.?  Benımde Nur topu gıbı Orjınal Oğlum var fold bal rengi tel 🔒 Üyelere Özel

Kubra77 yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın