Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

ücretsiz kaniş yavrusu arıyorum istanbul - 3.sayfa

arkadaşlar ücretsiz büyümeyen cins yavru terrier yada kaniş arıyorum istanbulda evde bakılıcaktır ilgili arkaşların mail adreslerini yazmalarını rica ediyorum foruma cevap olarak

img

ecmm

15 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

nereye ne ilan verdiğini araştıracak kadar SEN UYANDIYSAN....... aynı nikle farklı cins ücretsiz köpek toplayan ve bulduğunu ücretli satan UYANIK bir HAYIRSEVER olduğunu görecek kadar BAŞKALARI DA UYANMIŞDIR...

img

servet1966

14 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet bir sürü ilan sitelerinde ilanlarım var insan fikrini değişrebilir ister golden ister terrier ister başka bişey bu seni hiç ilgilendirmez tamamı ayrıca bir sürü msn adresim var ilanlarda sanada açıklama yapmak zorunda değilim saçma sapan düşüncelerinizle insanları zan altında bırakıyorsunuz

img

ecmm

ÖZEL MESAJ

HAKLISIN... senin gibiler yüzünden internetde insanlar birbirlerine güvenemez oldular... İNŞALLAH bu siteye giren forumdaki bu yazıları okuyanlar senin ve senin gibilerin ortalıkda cirit attığının farkına varırda BİRAZ DAHA DİKKATLİ olurlar. genede çok şanslısın bir sürü alım satım sitesi var senin gibi uyanıklar o sitelerde çok kolay SAF ADAM BULUR olmayan evi arabayı satar KAPORA ALIR gene de yolunu bulur. sana HAYIRLI İŞLER..... HAYIRSEVER ARKADAŞ....

img

servet1966

ÖZEL MESAJ

rahatlamışsındır umarım kim neyin ne olduğunu çok iyi biliyor tamammıı artık yorum falanda yazma insanın asabını bozma

img

ecmm

ÖZEL MESAJ

GÜNCEL

img

servet1966

ÖZEL MESAJ

GÜNCEL

img

servet1966