Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
ücretsiz kaniş yavrusu arıyorum istanbul - 2.sayfa
arkadaşlar ücretsiz büyümeyen cins yavru terrier yada kaniş arıyorum istanbulda evde bakılıcaktır ilgili arkaşların mail adreslerini yazmalarını rica ediyorum foruma cevap olarak
arkadaşım ilgili değilsen meşgul etme beni seninle uğraşacak vaktim yok
senin aradığın bende... adresini verde getireyim...
ne istiyosun anlayamadım ama neyse akşam akşam tarıtışıcak birilerini arıyorsan başkasına çatmanı öneririm benimle uğraşma
ULAN ÇAKAL bu sitede bu nikinle (köpek verenler forumunda) 6-7 sayfa geriye doğru ilanları okuduğumda her çeşit ücretsiz köpek toplamışsın.sonrada onları aynı forumda satmışsın.(hemde utanmadan aynı NİKLE) gerçi sende haklısın..internetde bu kadar SAF ADAM varken senin gibi uyanıklarda çalışmadan internetdeki bu SAF ADAMLARIN SIRTINDAN kolayca geçinir. aynı nikle ücretsiz köpek toplayıp hemde aynı nikle satıyorsun. insanları bu kadar da salak yerine koyma... bari köpek toplarken yada satarken farklı nikler kullan..
bilip bilmeden konuşma kimseyi salak yerine koymuyorum ayrıca bu siteden bir tane bile köpek sahiplenmedim ayriyetten bir tane alman kurdu vardı onuda ilk ücretli vermek istedim sonradan ücretsiz verdim adam gibi bilip bilmeden yorumda yapma
senin kadar her cinsden köpek toplayan.... ya çinli yada japondur..... yada bu hayvancağızları kesilipde yensinler diye çine japonyaya gönderen bir uyanıkdır...
hahahh çok komiksin köpek topladığım falan yok akşam akşam git başımdan
bu sayfadan itibaren 6-7 sayfa geriye doğru bakanlar anlar umarım...(HİÇ SANMIYORUM AMA) senin nikinle ücretsiz hangi köpekler toplanmış. belkide arada farklı niklerle de ücretsiz köpek arıyorsundur.
SATDIĞIN ALMAN KURDUNU bu tür sitelerden bulmadıysan YOLDAN MI BULMUŞDUN?
iyi bakamamışssın 200 tlye golden arıyorum diyede ilan var ücretsiz terrier arıyorumda var ücretsiz veren olurmu diye düşündüm ücretsiz golden varmı die başlık açtım ücretsiz veren olmadığı için sonra ücretle almak istedim yalnış anlamışsın yok köpekleri topluyo japonyaya gönderiyo falan filan güldürme beni ya