Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

SLM ARKADAŞLAR BEN ACİL YAVRU KEDİ İSTİYORUM - 2.sayfa

BEN EN FAZLA 2 AYLIK ERKEK OLAN VE SEVİMLİ BİR KEDİM OLSUN İSTİYORUM GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN YAVRU KEDİLERİ OLAN VARSA LÜTFEN MAİL ATIN BEN SEVEREK VE GERÇEKTEN İLGİLENEREK BAKMAYA HAZIRIM İSTANBULDAYIM İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

img

chıstına

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

çarşamba günü kediciği Bakırköyde sana teslim edeceğim,anlaştık tabi çeyizleriyle beraber,iyi akşamlar.

slm chıstına.üsküdardayım 536 822 08 38 numaram beni ararsın nasıl buluşacağımızı konuşuruz.

img

duyguz

19 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

chıstına mailini yollarsan sana kediciklerin fotosunu yollarım.akşam nete giricem.

img

duyguz

19 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedicikle birbirinize alıştığınızı umarım,beraber uzun,sağlıklı bir ömür diliyorum

MERHABA HÜLYA HANIM BİZ KEDİCİKLE ÇOK İYİ ANLAŞTIK.YEMEĞİNİ YİYOR TUVALETİNİ KUMUNA YAPIYOR ŞİMDİDEN EVİN MASKOTU OLDU AYRICA ONA TAKTIĞINIZ DUMAN İSMİNİ ÇOK SEVİĞİM İÇİN DEĞİŞTİRMEDİM ADI DUMAN ARTIK BEN SİZE ARADA RESMİNİ ÇEKİP GÖNDERİRİM VE GELİŞMELERDEN HABERDAR EDERİM SİZE İYİ GÜNLER...MÜGE

img

chıstına

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, benim siyam kedimin bir tekir kedi ile çiftleşmesi sonucu 3 minik yavrumuz oldu.Dişi olan da erkek olan da var. Şimdi 1,5 aylıklar. Anne sütünden artık kesilebilirler.

Meltem

img

meltemdavran

19 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bnde cook şirin kedicikler var umarım ilgilenirsin garfield ın yafruları gbler sarı tombik ve bol tüylüler ve 25 günlükler bnm için önemli olan sdce cok iyi bakılacak ve sevilecek olması sevgiler bade

img

tayo

19 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

müge ablası küçük Dumanın hayatını kurtardın,sağol,halanada sevgiler,selamlar hülya