Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

intoko sitesinden bir mağdur daha - 2.sayfa

dikkat!! aksaraydan keklik satan emre doğan hakkında Paylaş | Yazdır | İlanı Bildir Veriliş Tarihi 13-Tem-10 Ücret Lütfen irtibata geç Şehir Türkiye Ankara emre doğan bana 3 posta halinde 33 adet beyaz keklik yumurtası gönderdi.gelin görünki çıkan yumurtalardan birtane beyaz keklik yok.benden aldığı ücret tanesi 8 tl 240tl toplam beyaz keklik ücreti insan birazcık olsun utanır sıkılırda birtane olsun beyaz keklik yumurtası koyar.şunuda belirteyim çıkan yavru 18 adettir buna sözüm yok. buradan emre doğana sesleniyorum,istediğin kadar bu ekranlardan kendini aklayabilirsin,ama vicdanlarda aklayamazsın.bunu sende biliyorsunki herkese aynı dümeni yapmışsın.bunun adını ne derlerse ismini sen koy.ama bu elde ettiğin haksız kazanç bir gün senden çok fazlasıyla çıkar.bu yaptıklarından dolayı seni yüce yaradana havale ediyorum.bu yazıyı tüm kamuoyuna duyururken herkesi aksaraylı emre doğan ve onun gibilere karşı dikkatli olmaya davet eder saygılar sunarım. adnan kocabaş tel.05382422565

img

karakus

15 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Yawlakoz lütfen uzatmayın,öyle görünüyor ki adamın haklı olduğu yerler çok.Haklı olana müdahale edilirse bu sefer zulüm olur.Benden bu kadar.NOKTA.

img

pehlivanoğlu

15 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aynı sorun bendede yaşandı 1. postada yumurtaların hepsi kırık geldi.ikinci defada ise tüm yumurtalar dölsüz çıktı.

img

afatsumlasyu

15 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR SELAMLAR; LÜTFEN EMRE DOĞAN --- SELÇUK ABİ UZATMAYIN BENCE ÇOK FAZLA KALP KIRILMAYA BAŞLANDI.HAKLI OLABİLİRSİNİZ AMA BAKIN YERİ GELİYOR İNSANLAR ÇOCUKLARI İLE EŞLERİ İLE BU SİTEDEKİ YORUMLARI OKUYOR. SİZDEN RİCAM DAHA FAZLA KENDİNİZİ YORMAYIN,ÜZÜP YARALAMAYIN YAZIMIDA LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN.ÇOK GÜZEL Bİ ARKADAŞLIK ORTAMI VAR.SİZDEN RİCAM DAHA FAZLA UZATIP KIRMAYALIM BİRBİRİMİZİ.ÇOCUKLARIMIZLA EŞLERİMİZLE YORUM OKURKEN BUNLARLA KARŞILAŞMAK İNANIN HOŞ OLMUYOR.SIKINTILAR TABİKİ DİLE GETİRİLMELİ ÇÖZÜM YOLUNA GİDİLMELİ LAKİN ÇÖZÜMSÜZLÜK OLUYOR İSE LÜTFEN KAPATALIM DEFTERİ VE ADIMLARIMIZI O KİŞİLERE KARŞI SEVİYELİ ATALIM DEFTERİ KAPATALIM. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM VE KUSURA BAKMAYIN.

img

beytepeli

15 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın afatsumlasyu,paylaşımınız için teşekkürler.ben burda bu vatandaş birdaha kimseyi dolandıramasın diye uğraşırken bazı şahıslar ki sizde görüyorsunuz ismini anmayayım şimdi,ki büyük ihtimalle çocuk akıllı çünkü ben diyorum ankara o diyor neyse.o tutmuş benimle uğraşıyor.arkadaşım allahtan dileğim inşallah tez zamanda senin başınada böyle bişey gelirde inşallah burda onu paylaşırsın,bakayım o zaman sana kim destek verecek.

img

karakus

ÖZEL MESAJ

can senin hatırın için sadece bu vatandaşa birdaha cevap yazmayacağım.o kendi başına konuşsun dursun.zaten anladımki bu adam cevap yazmaya bile değmez bir tip.ama başka mağdurlar varsa dolandırılan onlarla dertleşebiliriz bu konu altında.ki ara ara çıkıyor görüldüğü gibi.

img

karakus

ÖZEL MESAJ

ABİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İNANIN BU TİP TARTIŞMALAR YAZILARDA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE SIKINTILAR ORTAYA ÇIKARIYOR.DEĞMEZ ARKADAŞLAR. SIKINTILARIMIZ OLUR İSE PAYLAŞIRIZ VE MUHATABIMIZI ONA GÖRE ALIRIZ.HAKSIZLIK ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY AMA DAHA FAZLA SIKINTI GETİRECEKSE EYVALLAH DEMEKTE FAYDA VAR.İNSANLARIN BİRBİRLERİNİ BU ŞEKİLDE YAZILARLA YARALAMASINA DEĞMEZ. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM KUSURUMA BAKMAYIN YAZI İÇİN LÜTFEN. HEPİMİZ DOSTÇA KALALIM...

img

beytepeli

15 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamün aleyküm arkadşlar ben aksarydan emre doğan çil ve beyaz keklik yumurtası satığım bütün habi sever arkadşlara kınalı keklik gönderilmiştir. Evet yanlış duymadınız onlarca kişiye beyaz ve çil keklik diye kınalı keklikyumurtası gönderdim ve telefonlara bakamıyorum çünkü telefonlara hakaret içeren sözler geliyor telefonlar hiç susmuyor... ve bu mağdur arkadaşlarımız doğru söylüyorlar ama bende mağdurum çünkü bütün bu yumurtaları kırıkladen uğur isimli şahıstan satın alıp satıyordum ve müşterilerime kendimindir kendim üretiyorum demiştim. krıkkaleden yumurta aldığım arkdaşla bu gün görüştüm ve mağdur arkadaşların paralarını ban geri iade edeceğini söledi ve bende o arkadaştan aldığım zaman bütün beyaz keklik ve çil yumurtası diye satığım arkadşlara tekrardan aldığım paralarını iade edeceğim hepinizden teker teker özür diliyorum bu mesajımı okyan arkadaşlar duyurulur 05462638430 nolu numarama lütfen sadece hesap numaranızı adınızı soy adınızı yazarak mesaj ve ne kadar para gönderdiğinizi yazarak cevap verin saygılarımla emre doğan

img

aksarali68

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emre doğan geçte olsa güzel bir davranış.eğer bu davranışında ciddiysen en azından bundan sonraki ticari hayatını kurtarmış oluyorsun.böylelikle beni ve benim gibi mağdur olan arkadaşlarıda bazı şahıslara karşı yalancı iftiracı suçlamasından kurtarmış ve doğru söylediğimizi kanıtlamış oldun.

img

karakus

ÖZEL MESAJ

ben iddaa ediyorumki (afatsumlasyu) birde(aksaraylı68) birde(karakuş) aynı vatandaş yalancı nicklerle giripte kendi iddasını doru olduğuna insanları inandırmaya çalışıyor bu iddaa deil gerçektir inanmayan ip numaralarına bakabilir hepsi aynı bilgisayardan yazılmış.

kardes sen ip numarasnına nasıl bakabiliosun modlardan baska kimse göremioki onu

img

hobici50

15 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ