Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
intoko sitesinden bir mağdur daha
dikkat!! aksaraydan keklik satan emre doğan hakkında Paylaş | Yazdır | İlanı Bildir Veriliş Tarihi 13-Tem-10 Ücret Lütfen irtibata geç Şehir Türkiye Ankara emre doğan bana 3 posta halinde 33 adet beyaz keklik yumurtası gönderdi.gelin görünki çıkan yumurtalardan birtane beyaz keklik yok.benden aldığı ücret tanesi 8 tl 240tl toplam beyaz keklik ücreti insan birazcık olsun utanır sıkılırda birtane olsun beyaz keklik yumurtası koyar.şunuda belirteyim çıkan yavru 18 adettir buna sözüm yok. buradan emre doğana sesleniyorum,istediğin kadar bu ekranlardan kendini aklayabilirsin,ama vicdanlarda aklayamazsın.bunu sende biliyorsunki herkese aynı dümeni yapmışsın.bunun adını ne derlerse ismini sen koy.ama bu elde ettiğin haksız kazanç bir gün senden çok fazlasıyla çıkar.bu yaptıklarından dolayı seni yüce yaradana havale ediyorum.bu yazıyı tüm kamuoyuna duyururken herkesi aksaraylı emre doğan ve onun gibilere karşı dikkatli olmaya davet eder saygılar sunarım. adnan kocabaş tel.05382422565
rumuzunu unuttum yalakoz mu yawlakoz mu neydi.sende oku,bu arkadaşımızda mı yalan söylüyor.buda mı onunla hasım.daha neleri çıkacak bakın görün.
milletin parasını dolandırıcılıkla cebine indir ondan sonrada adını RIZIK koy.vaybe bune perhiz bune lahana turşusu.bir kişide oldu iki kişide oldu herkesdedemi yanlışlıkla koydun beyaz yerine kınalı yumurtalarını koliye.avukatına söyle o senin yerine seni savunur burda.
karakuş arkadaş benle her hangi bir sorunun varsa msn mi veriyorum ekle konuşalım derdin neyse yüzüme söyle ben ne seni nede aksaraylıyı tanımam kimseninde avukatı deilim ağzından çıkanları kulağın duysun bana karşı hakaret olarak algıladığım kelimelere karşı bende konuşma uslübumu deiştirecem haberin olsun ben ne dedim sana bugün ben sana inanmıyorum çünkü ispatın yok yalan söylüyorsun madem bu şahıs sana bozuk yumurta yolladı bize resimleri çek at buraya bir daha söylüyorum sen burda kendi reklamını yapıyorsun çünkü sende satıcısın. [email protected] ekle görüşürüz msn den
bende sana adresimi verdim resmi ne yapıcan gel misafirim ol gözünle gör yol paranıda ben vericem dedim.seninle uğraşanda yok sen benimle uğraşıyorsun ve yalancılıkla suçluyorsun.benimde kendimi savunmam normal bu durumda.ayrıca tekrar ediyorum bunu kafanın bi tarafına sok BEN SATICI DEĞİLİM hobi amaçlı hayvan besliyor ve herkes gibi elimdeki fazlalıkları satıyorum.
Arkadaşlar boşuna birbirinizin kalbini kırıyorsunuz. Kişiler herkese açık olan sanal platformlara özgürce dilediklerini yazabilirler. Ortada bir sorun varsa ve 2 kişi bu olayı çözemiyorsa doğal olarak bunu paylaşma ihtiyacı duymuş olabilir, çözüm arıyor veya diğer üyeleri uyarmak istiyor olabilir... Ancak kimse Emre DOĞAN`a sen sus otur demiyor. Bir kişi haksız yere bana bu kadar şey söylese işimi gücümü bırakır gider bulur yapışırım yakasına. Bazen susmakta çok şey anlatır... Kim haklı Kim haksız mevzusuna girmeyeceğim ama ortada gerçekten böyle bir dolandırıcılık olayı varsa bunun herkes tarafından bilinmesinin sağlanması bence en doğru olanıdır. Bu arada bir kişinin satıcı yada hobici olması dolandırılmasını engellemez. Adam ticaretini yapıyorsa ve dolandırıldıysa sussunmu sesini çıkartmasınmı? Not: Yorum şahısları hedef alarak değil, sadece şahsi fikir olarak yazılmıştır. Kesinlikle bir yargı ve kanı içermemektedir.
Bi adam parasını alıp size yumurta göndermediyse bu dolandırıcılıktır yine parasını alıp farklı yumurta gönderdiyse buda dolandırıcılıktır ama siz dediniz ki ben (çil ve beyaz yumurtası istedim ve üstüne yaz dedim ama yazmamış) ne gerek var yazmasına zaten benzemiyor ki yumurtalar birbirine. ikincisi koliyi güzel yapmamış ve bazıları kırılmış,tamam koliyi güzel yapmak zorunda ama kırılanı kimse yerine vermek zorunda değil,ben 3 kez üstüste yumurta aldım her seferinde kırık çıktı gene parasını ödedim,bişey demedim,kırıldı diye yenisini isteme hakkım yokki,alıcıysan her zaman risk altındasın.Nerden bilecem ben sağlam çıktı belki karşı taraf kırıldı deyip yenisini istiyor vermeyince adını kötüleyecem diyor,habire yumurta mı gönderecek bi kez para verildi diye Birde dölsüz çıktı deniyor,oda olabilir satıcının bunu bilmesi ve ona göre damızlık beslemesi gerekir,dölsüz olma riski olan yumurtaları göndermemesi gerekir,ama nerden bilecem ben yumurtayı alanın makinasının bozuk olmadığını, Arkadaşlar bunlar genel şeyler,yoksa sizleri tanımıyorum ,sadece yazdıklarınızı okuyorum.Şunu unutmayın ki hakediyorsa deşifre etmeli ama işin içinde iftira varsa bunun vebali ağır olur
sayın wahshi yorumunuz için çok teşekkürler.sayın pehlivanoğlu kırık yumurta mevzusu şu,arkadaş yumurtaları göndermeden önce ben ona dedimki daha önce bazı yerlerden yumurta aldım kırık çıkıyor kolilerken dikkat edersen sevinirim dedim,oda KIRILANLARIN YERİNE YENİSİNİ YOLLARIM DEDİ,tamam bu yüzden iki kere aradım yollamadı ,ağlık olsun ben illaki bana yumurtaları yolla demedim zaten,ondan geçtim.sağlam kalan 15 yumurtadan sadece biri dolu çıktı oda ne çil ne beyaz herkese yaptığı gibi banada kınalı yumurtası yollamış çıkan civciv kınalı civciviydi,zten bende film ondan sonra koptu.insanları enayi yerine koymasına kızdım.hatta yumurtalar gelince bana dediki beyazlardan mı çillerden mi kırılmış diye bende dedim ne bileyim zaten hepsi kınalıya benziyor allah bilir kınalı yolladınız dedim,ordada cevap vermedi taa o zamandan şüphelenmiştim.sonra makina bozuk demişsiniz yumurtalar en iyi damızlık gurk tavuğumun altındaydı.o hayvana 3 yıldır civciv çıkarttırıyorum hiç böyle bişey olmadı.zaten tek mağdurda ben değilimki.herkes internetten anlamıyor,derdini anlatamıyor.hepimiz buraya toplanıp alt alta yorum yapsak tren olur gider.
karakuş gün gelir sağlam bir dayak yersin birinden çünkü her kese saldırıyorsun kendine dikkat et bence çıkar biri karşına alim allah
merak ettim senin şarkıcı artoy la her hangi bir akrabalığın varmı acaba?