Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

TANE TANE ÖTEN ÇİPET PET Lİ ŞAKŞAK LI SAKA ARIYORUM - 2.sayfa

SELAM ARKADAŞLAR TANE TANE ÖTEN ÇİPET PETLİ VE GÜZEL ŞAK ŞAKLARI OLAN SAKA ARIYORUM.ELİNDE OLAN SATMAK İSTEYEN VARSA NUMARASINI YAZSIN BEN ARARIM FİYATINI GÖRÜŞELİM. İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAYIM

img

berhudar

15 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kardeşim memnun oldum müsait zaman da beklerim kuşu dinlemeye ötüm konusunda iyi isen zaten ben değil çok kuş sana kendini tanıtacak eğer kendine bu konuda güvenemiyor isen ki son derece normaldir iyi bir ötümcü ile misafirim olabilirsin .Söylediğim gibi böyle bir sakanın karşılığı benim sadece istediğim!1 çift kanarya olacak. ama benim bir dostumdan alacağım 1 çift kanarya.Ama inanki o kuşların bende çok çok daha kalitelileri var ama onlar da benim bildiğim kan.Şunu gönül rBöyle de bir saka bulman çok ama çok zor.

img

kuşadam

17 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Son cümlem çıkmamış Şunu da gönül rahatlığıyla tekrar belirteyim ki bu ötümde saka bulman da çok ama çok zor.

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

Sayın KUŞADAM benim yazdığım yazıya bir cevap vermemişsiniz canınız saolsun selamlar saygılar.

img

karahan9

15 yıl 11 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Karahan size dönemedim kusura bakmayın şu an itibariyle size e-mail bıraktım.Tanıştığıma memnun oldum. Saygılar.

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

Sayın Karahan sanırım mail iletiminde sıkıntı var sanırım kullandığınız gmail kullandığınız için telefon numarası verirseniz sizi ararım konuşup tanışmış oluruz.Saygılar

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

GÜNCEL

img

berhudar

15 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

müsait olduğunuzda bana ulaşmanızı rica edicektim (kusadam)tel 0533 773 50 00

img

toly3535

15 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KUŞADAM selamlar benim mailde sıkıntı yok farklı adreslerden mailler geliyor heralde bir aksilik oldu telinizi bekliyorum 0532 373 22 34

img

karahan9

15 yıl 11 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar tekrar memnun oldum.

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

güncel

img

berhudar