Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
TANE TANE ÖTEN ÇİPET PET Lİ ŞAKŞAK LI SAKA ARIYORUM
SELAM ARKADAŞLAR TANE TANE ÖTEN ÇİPET PETLİ VE GÜZEL ŞAK ŞAKLARI OLAN SAKA ARIYORUM.ELİNDE OLAN SATMAK İSTEYEN VARSA NUMARASINI YAZSIN BEN ARARIM FİYATINI GÖRÜŞELİM. İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAYIM
yokmu arkadaşlar böyle bir kuş
Merhaba, Arkadaşım Cem`de Velis velis şakşaklı ve taneli öten bir saka melezi var. Örtüde ötüyor. Dik durumda ve yavru sakalara ders babası olacak kalitede güzel ötümü var. 350 istiyor. Düşünürsen ara. 0535 5668735 Bu da ilgini çekerse saka ötümü ama bu kuş satılık değil. http://www.dailymotion.com/video/x9rhff_saka-otumu_animals
sağol usta ama bana saka lazım melez değil vardı melezim çok aşırı dik ötüyo diye verdim ama yinede sağol
düşünürsen ara.istediğin güzel kuşlarım var.1,2sandıklı.elimde fazla olan kuşlarımı çıkarıyorum. 05059205886
Selamlar çipet pet li adeta saydırıyor, pili pili önlü çift şakşaklı bozuksuz torsuz tahmin edeceğinizin üstünde çok çok zor bulunacak bir sakam var ancak prensip olarak para ile satmam parasını da cebime koymam.Ben de bu işi zevk için yapıyorum parayla işim yok yanlış anlamayın sadece karşılığı isteyeceğim yine kuş olacak bir numara verirseniz ben sizi arayım.Dinler ötümcü iseniz kendiniz nasıl kuş olduğunu görürsünüz ben fazla yorum metihe gerek yok.Bu yazım sadece sizin için madem ötümcüsünüz kıymetini bileceğinize şüphem yok numara verin sadece sizinle bu konuda mülaki olalım kuş normalde satılık değil.İstanbuldayım Saygılar .Numara verirseniz ben arayım sizi.
Kuşadam sadece sıtede ötümcü olan arkadaş berhudar değil.Siz yınede sakanıza karşılık nasıl bır kuş istediğinızı yazarsanız başkalarıda ılgılenebılır.Bırde ses kaydı varsa yükleyebılırsenız daha ıyı olur.
Mustafa abime telefonla dönüp bu konuyu cevapladım.Kuşu para karşılığı satmam hele hele doğa kuşu olması hasebiyle artık yasak bilindiği üzere yanlış anlaşılmasın bu benim şahsi tercihim ve kararımdır herkese saygım var ancak karşılığında kuş talebim olacak.Kaldı ki bu kuşu ancak bu şartlarla ,canlı canlı dinlenir iş faraziyetten kurtlur o şekilde Berhudar bey e bu talebi doğrultusunda yardımcı olabilirim.Kuşu vermeyi hele satmayı asla ve katta düşünmediğim için genele paylaşmadım Madem bu yönde ilgisi var kendisi ile görüşür beğenisine sunarım.Makul bir şekilde kendisine damızlık stoğuma istediğim kuş talebinde bulunurum.Yurtdışından eurolar yurt içinden iyi paralara damızlık ,ve inanın onun ötesinde onlara en kalite mama,ilaç, bakım ekipmanlarına çalışıyoruz hedef hep daha kalite üretim. Herkese başarılı üretimler ve Saygılar
KUŞADAM selamlar isminizi bilmiyorum ama nickinizden sizi biliyorum [email protected] adresine tel yazarsanız sizinle görüşmek isterim saygılar. Diğer dostlarada selamlar.
SELAM KUŞADAM NUMARAM 0 531 781 03 21 İSTERSEN MSN VEREYİM [email protected] saat önemli değil çaldır ben ararım bekliyorum