CAN istediğin sayımı bilmiyorum ama 12 tane birikti istersen yarın ( carsamba ) gönderebilirim, istersen bir kac gün daha bekle sen bilirsin bana haber ver
selamlar
okan abi selamlar;
öncelikle çok teşekkür ederim.çok sağolasın.sen nasıl uygun görürsen uyar bana...sayı vs.hiç önemli değil tekrarından çok teşekkürler...
Can bu saate kadar yumurtlamadılar sanırım bugün boş gececekler o yüzden paketi şimdi yaptım verdim cocuklara kargo gelince teslim edecekler yarın elinde olur insallah
selamlar
Can, tam ben dısarı cıkarken kargo geldi kendim teslim ettim Aras kargoya yarın elinde
hayrını gör
okan abi çok teşekkür ederim tekrar ellerine sağlık,çok sağolasın inşallah bençlerim olacak sayenizde çok sağolun
sen sağol birader
Hayırlı olsun.
arkadaşlar selamlar; inşallah kısa zaman içinde Light Sussex yumurta tavuklarım geliyor.inşallah hepinize yumurta göndereceğim.
hayırlı olsun can.ilk sıraya beni yaz:))bu arada eğer bi kamyon ayarlarsan bu tarafa gelen,sana 2-3 adet beç palazı benden hediye.otobüsle yollamak sıkıntı oluyor bunları.çok ötüyorlarya o sebepten.
Can tavukları nereden alıyorsun ? güvenilir biridir umarım resim gösterip saf ırk diye kırık hayvanları satıyorlar dikkat et
eğer görerek alıyorsan yada güvendigin biriyse bende almak isterim bir cift
sen yumurtaların zevkini cıkarmadan yük olmayalım sana :)
selamlar