Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

200 TL YE KADAR KÖPEK ARIYORUM!!!
Merhabalar.. Evde bakılmak üzere Terrier, American Cocker, İspanyol Cocker, English Cocker, Franch Bulldog, yavru Rotweiller, yavru Boxer, Labrador Retriever yada en fazla 6 aylığa kadar Safkan Golden Retriever arıyorum.. Golden ve Labrador un Dişi olması tercihimdir ama erkek de olabilir.. Bu köpeklerin birini kesinlikle sahiplenmem gerek en kısa sürede LÜTFEN YARDIMCI OLUNNN!!!! :(( Kesinlikle evde ve çok iyi derecede bakılacağından şüpheniz olmasın.. Evimiz 2 katlı olup 2 balkonlu ve küçük bir topraklı alanı da vardır.. Ayrıca.. İnanın en az! 4 aydır bi Golden arıyorum ama halen bulabilmiş değilim :((( lütfen ama lütfen Sesime kulak verin :(( !!!

Merhabalar Küçüklükten beri beslediğim 2.5 yaşındaki nadir bulunan safkan "black ingiliz cocker spaniel" cinsi köpeğim ilk kez çiftleşmiş olup 11.09.2010 tarihinde 4 erkek 4 dişi olmak üzere çok sağlıklı 8 yavru dünyaya getirmiştir. Kızım olivia ya hem gebelik döneminde hemde sonrasındaki emzirme döneminde son derece titiz bir şekilde bakıp, tüm yavrularını bu güne kadar mükemmel bir şekilde büyütmesine yardımcı oldum. Olivia son derece zeki olup, tam bir ev köpeğidir, onlarca komut bilir ve yapabildiği sayısız numaraları vardır. 8 yavrulardan çoğunu verdim elimde resimde gördüğünüz bir dişi vardır birde petshopda bi erkek yavru kalmıştır. Yavruların Parazit tedavilerine başlanmıştır. ilgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulaşabilirler, tüm detayları telefonda konuşup karşılıklı anlaşma sağladığımız da yavru size verilecektir. Aracımla istediğiniz şehire gelip yavruyu elden teslim edebilirim. Eğer bir köpek almayı düşünüyorsanız her türlü konuda size yardımcı olup tecrübe ve bilgilerimi paylaşmaya hazırım. Resimlere aşşağıdaki linden ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

merhaba benim 1 aylık satılık terrier yavrularım var acil vericem görebilrisnde ilgilenirsen gsm:🔒 Üyelere Özel

goldenretrieverm yazdı :
Merhabalar.. Evde bakılmak üzere Terrier, American Cocker, İspanyol Cocker, English Cocker, Franch Bulldog, yavru Rotweiller, yavru Boxer, Labrador Retriever yada en fazla 6 aylığa kadar Safkan Golden Retriever arıyorum.. Golden ve Labrador un Dişi olması tercihimdir ama erkek de olabilir.. Bu köpeklerin birini kesinlikle sahiplenmem gerek en kısa sürede LÜTFEN YARDIMCI OLUNNN!!!! :(( Kesinlikle evde ve çok iyi derecede bakılacağından şüpheniz olmasın.. Evimiz 2 katlı olup 2 balkonlu ve küçük bir topraklı alanı da vardır.. Ayrıca.. İnanın en az! 4 aydır bi Golden arıyorum ama halen bulabilmiş değilim :((( lütfen ama lütfen Sesime kulak verin :(( !!!

4 aylık bir golden yavrumuz var,ilgilenemedigimiz için ona bakacak gönüllü birini arıyoruz. İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

merhaba,

6 aylık golden cinsi dişi köpeğimiz var. Annemin sağlık sorunları yüzünden vermemiz gerekiyor. Aslında çok seviyoruz tüm aşıları yapıldı. iyi bakımlı haskan golden çok sevimli iyi bakacak birisine vermek istiyoruz. Bana ; 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirisniz.

goldenretrieverm yazdı :

150 tl yi aşmayan doberman veya alman kurdu zonguldak gönderebilecek

150 tl yi aşmayan doberman veya alman kurdu zonguldak gönderebilecek

Ben 300 TL ye kadar süs köpeği arıyorum yavru olursa sevinirim kesin aliciym

Ücretsiz yada ücretli evcil köpek sahiplenmek istiyorum elinde olupda sahiplendirmek isteyenler cinsiyle beraberinde yazabilirlermi

Çok iyi ve sevgi ile bakılmak şartı ile 3-6 aylık dişi Maltese Teriere e sıcak bir yuva olmak istiyoruz. Feyyaz Taylan 🔒 Üyelere Özel

Büyümeyen Köpek sahiplenmek istiyorum fiyat olarak 1500e kadar gidebilir lütfen ilgilenin numaram: 🔒 Üyelere Özel WhatsApp dan yazın lütfen

Yanıtlamak için giriş yapın