Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

200 TL YE KADAR KÖPEK ARIYORUM!!!
Merhabalar.. Evde bakılmak üzere Terrier, American Cocker, İspanyol Cocker, English Cocker, Franch Bulldog, yavru Rotweiller, yavru Boxer, Labrador Retriever yada en fazla 6 aylığa kadar Safkan Golden Retriever arıyorum.. Golden ve Labrador un Dişi olması tercihimdir ama erkek de olabilir.. Bu köpeklerin birini kesinlikle sahiplenmem gerek en kısa sürede LÜTFEN YARDIMCI OLUNNN!!!! :(( Kesinlikle evde ve çok iyi derecede bakılacağından şüpheniz olmasın.. Evimiz 2 katlı olup 2 balkonlu ve küçük bir topraklı alanı da vardır.. Ayrıca.. İnanın en az! 4 aydır bi Golden arıyorum ama halen bulabilmiş değilim :((( lütfen ama lütfen Sesime kulak verin :(( !!!

elimde alman kurdu yavrusu var düşünürseniz garantili şekilde gönderbilirim 🔒 Üyelere Özel

ilginiz için tşk ederim ama alman kurdu aramıyorum malesef..

2 aylık spitz düşünürseniz (çocuklarla çok iyi geçinirler ve tam bir aile köpekleridir ve küçük ırk tır) köpeğimi ve ilanı buradan görebilirsiniz : 🔒 Üyelere Özel ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel şebnem

``kesinlikle sahiplenmem gerek`` ne demek?

benim 6aylık bir golden retrieverim var...isterseniz anlaşabilirsek size verebilirim...aşıları tam, temel eğitimi var, tam bir dost...

mrbalar dişi doberman war arkadaşım yavruları yer sıkıntısı nedeniyle ben aldım ama şehir dışına çıkmam gerektiğinden acilen wermem lazım çok çok uygun fiyata 150 tl karşılığnda wericem yavrular şuanda 55 günlük eğer düşünürseniz ve ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel eklerseniz detaylı bir şekilde görüşürüz..

2 yaşında ispanyol cocker`ım var.Kızıl renkte. İsterseniz verebilirim.Sertifikalı. Fiyatı : 150 TL

14 aylık dişi goldenım var.bugüne kadar aşıları yapıldı ve kuru mamayla beslendi.

İstanbul Beylikdüzünde Oturuyorum Elımde 2 Aylık Dişi Yavru var Rottweiler - Alman Kurdu kırması .. Sadece Bacak - Kaş - Göğüs Sadece Sarı Renkte Tip Bakımından Genellikle Rottweiler`a benziyor .. Videosunu ve Fotoğrafını Atabilirim. Fiyat : 150 TL. MSN: 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın