Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Goldenımdan ayrılmak zorundayım :( (LÜTFEN ANKARA) - 2.sayfa

4 yaşında beyaz renk dişi goldenım var. Çok akıllı ve çok tatlı. 3,5 yıldır benimle beraber. Ankara`da ırk birinciliği aldı. Hiç doğum yapmadı, 2 ay önce de kısırlaştırdım. İş dolayısıyla çok sık seyahat ediyoruz ve ona artık gerekli özeni gösteremiyoruz. Bu nedenle onu evde çok uzun süre yanlız bırakmayacak sevgi dolu bir aile arıyoruz.Kızım ev köpeğidir. Devamlı olarak bahçede yaşayamaz. Sürekli onu okşamasını istediği bir el arar. Yat otur bekle getir ve dışarı çık komutlarını bilir ve uygular. Havlamaz. Ankara`da bizim kaldığı yeri görebileceğimiz bir yuva arıyoruz. Lütfen onu alıp bir daha vermeyi düşünmeyen kişiler bana yazsın. Çünkü sahibi değişecek ve tekrar değişirse çok mutsuz olacağına eminim.

img

gb

14 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba çayyolunda oturuyorum ıstersenız evıde gelıp gorebılırsınız ucretsızmı ?

img

wqe

14 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.. [email protected] 5 yaşımda başladım golden beslemeye 20 yaşındayım geçen yıl 2. goldenimi kaybettim golden konusunda tecrübeliyim... numaramda 05069639055

img

hıpnozz

14 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende ücretsizse bakabiirim 19 yasındayım hayvan hastasıyım köpekleri çok seviyor ve tek yasıyorum bana ulasın köpeğinize çok ii bakacagıma söz veriyorum tabi vermediyseniz bu msn adreism ekliyin [email protected]

img

enesharun

14 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende ankarada demirlibahede oturuyorum

img

enesharun

14 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpeğinize bakabilirm. ankara balgatta oturuorum.. daha önce köpek beslemiştim... irtibata geçersek sevinirim [email protected]

img

denizselçuk

14 yıl 8 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mail adresim [email protected] eşim ve ben seve seve sahipleniriz.saygılar.

img

ceynrose

15 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, benim ingiliz setter kopeğim var ve evde ona arkadaş olabilecek ikinci köpek arıyorum eğer bir sahip bulamadıysanız sahiplenmek isterim goldenınızı. mailim [email protected]

img

mehmet123

14 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ