Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Goldenımdan ayrılmak zorundayım :( (LÜTFEN ANKARA) - 2.sayfa
4 yaşında beyaz renk dişi goldenım var. Çok akıllı ve çok tatlı. 3,5 yıldır benimle beraber. Ankara`da ırk birinciliği aldı. Hiç doğum yapmadı, 2 ay önce de kısırlaştırdım. İş dolayısıyla çok sık seyahat ediyoruz ve ona artık gerekli özeni gösteremiyoruz. Bu nedenle onu evde çok uzun süre yanlız bırakmayacak sevgi dolu bir aile arıyoruz.Kızım ev köpeğidir. Devamlı olarak bahçede yaşayamaz. Sürekli onu okşamasını istediği bir el arar. Yat otur bekle getir ve dışarı çık komutlarını bilir ve uygular. Havlamaz. Ankara`da bizim kaldığı yeri görebileceğimiz bir yuva arıyoruz. Lütfen onu alıp bir daha vermeyi düşünmeyen kişiler bana yazsın. Çünkü sahibi değişecek ve tekrar değişirse çok mutsuz olacağına eminim.
merhaba çayyolunda oturuyorum ıstersenız evıde gelıp gorebılırsınız ucretsızmı ?
merhaba.. [email protected] 5 yaşımda başladım golden beslemeye 20 yaşındayım geçen yıl 2. goldenimi kaybettim golden konusunda tecrübeliyim... numaramda 05069639055
merhaba bende ücretsizse bakabiirim 19 yasındayım hayvan hastasıyım köpekleri çok seviyor ve tek yasıyorum bana ulasın köpeğinize çok ii bakacagıma söz veriyorum tabi vermediyseniz bu msn adreism ekliyin [email protected]
bende ankarada demirlibahede oturuyorum
köpeğinize bakabilirm. ankara balgatta oturuorum.. daha önce köpek beslemiştim... irtibata geçersek sevinirim [email protected]
mail adresim [email protected] eşim ve ben seve seve sahipleniriz.saygılar.
merhaba, benim ingiliz setter kopeğim var ve evde ona arkadaş olabilecek ikinci köpek arıyorum eğer bir sahip bulamadıysanız sahiplenmek isterim goldenınızı. mailim [email protected]