Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Goldenımdan ayrılmak zorundayım :( (LÜTFEN ANKARA)
4 yaşında beyaz renk dişi goldenım var. Çok akıllı ve çok tatlı. 3,5 yıldır benimle beraber. Ankara`da ırk birinciliği aldı. Hiç doğum yapmadı, 2 ay önce de kısırlaştırdım. İş dolayısıyla çok sık seyahat ediyoruz ve ona artık gerekli özeni gösteremiyoruz. Bu nedenle onu evde çok uzun süre yanlız bırakmayacak sevgi dolu bir aile arıyoruz.Kızım ev köpeğidir. Devamlı olarak bahçede yaşayamaz. Sürekli onu okşamasını istediği bir el arar. Yat otur bekle getir ve dışarı çık komutlarını bilir ve uygular. Havlamaz. Ankara`da bizim kaldığı yeri görebileceğimiz bir yuva arıyoruz. Lütfen onu alıp bir daha vermeyi düşünmeyen kişiler bana yazsın. Çünkü sahibi değişecek ve tekrar değişirse çok mutsuz olacağına eminim.
merhaba, golden kızınızın fotolarını ekleyebilir misiniz acaba? ben sahiplenebilirim eğer ücretsizse, ankara da mamak civarında oturuyorum ayrıca.. siz neresindesiniz? ısırması yoksa zaten evde besleyeceğiz, bu tip köpeklerin dışarda bakılmasına karşıyım çünki... evde baktığım bir yavru köpeğim de var zaten ve köpek bakımında oldukça deneyimliyim.. cevabınızı bekliyor olucam, iyi günler..
bu goldenretrieverm Adlı kişiye Sahiplendirmeyin. Araştırırsanız Bazen Satış İlanı Oluyo 2 Gün Sonra Köpek ARıyorum ilanı.. DOlandırıcıdır.. Kanmayın..!
Köpeginizle ilgileniyorum. İrtibat numarası yazarmısınız lütfen
nehirconcon sen kimsin lan lafını bil de konuş!! iyi araştır iyi oku! o ilan benim değil Bİ YAKINIMIN dı! mesajda da belirtildiği gibi! ben ücretsiz aradığım için hala burdayım! ne mantıksız bişesin be! bilmeden düşünmeden konuşma! sitenin adabını BOZMA!!!!
köpeğinin fotolarını görmek istiyorum mümkünmü?
e-mail adresinizi verebilirseniz hem irtibat bilgilerimi veririm hem de fotoğraf gönderebilirim. Teşekkürler,
ben eskişehirde öğrenciyim ve daha önceden 2 kere terrier baktım..tecrübem var..yerimde müsait..ben almayı cok isterim..fotograflarınıda gormeyi cok isterim..iletişim adresi istemissiniz....; [email protected] en kısa zamanda sizden bi haber bekliyorumm
ben ankarada ikametgah ediyorum...benımde kız arkadaşım çok istiyor hayvanları hele goldenleri çok seviyor.Sabahdan beridir köpek ilanlarına bakıyorum bu mesajıda gece 3:18 de yazıyorum suan işallah irtibata geçeriz bana verirsiniz bende kız arkadaşıma hediye edip beraber bakarız sahipleniriz. Msn adresim:[email protected] TeL:0538 418 64 93 Şimdiden Çok Tşk ederim...
köpek hala duruyosaa ben bakabilrimm evime gelipp onun için gerçketnn raht bi ortam olduğunu grceksiniz daha önce 2 tane köpek besledim ilkini çaldılar diğerii gençlk hsatlığına yakalndı sokakktan bulmuştum yavryduu erkenden iğnelerini yaptrsaydımm böyle bi olayla karşılaşmazdımm onun içinn şimdi bi köpek istyorumm yardımcı olun lütfen