Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

SAKA HEDİYE ETCEM - 3.sayfa

arkadaslar elimde 1 tane 2 senelik güzel ötümlü erkek saka vardır bu kuşu hediye etmek istiyorum ihtiyacı olan varsa buraya yazsın telefonla aramayın buraya talip olan yazsın isteyenler arasında kura cekip vercem artık kime giderse hayrını görsün .

erme kardes hayırdır bu zibidiler (onlar kendini biliyor kımse bos yere ustune alınmasın) seni menepoza falanmı soktu herseyi dagıtıp talan ediyorsun etme kardes etme

Emre Beni de yaz bakalım listeye.

img

muhsin5791

16 yıl 7 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HALİD ABİ ONLAR ZİBİDİ BİZ HOBİCİYİZ ARAMIZDAKİ FARK BU BENM İÇİN KUŞUN ÖNEMİ YOK BEN BUNU HERZAMN YAZDIM HERZAMNDA YAZARIM BAKTIMKİ 3-4 ÇAKAL BİR OLUP PİYASA YAPIO ŞURDA İKİ TANEDE ACEMİYİ KANDIRIO KENDİNİ ADAMMIŞ GİBİ TANITIO ONA CANIM SIKILIO BUNDAN SONRA BÖLE BAŞI SIKIŞAN KUŞA İHTİYACI OLANIN BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNDE YERİ VAR HERZAMN ELİMDEN GELENİ YAPCAM

emre benide yaz saygılar 05322776139 halil

img

halilkurban

15 yıl 3 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Emre bey bende talibim kuşunuza 05326310032 teşekkürler.

img

uyalcin

20 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Emre bey beni de kuraya eklemenizi rica ederim, teşekkürler. [email protected] 05326531313 Hüseyin

img

husyuz

17 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emre kardeş bende talibim kuralarda pek şansım yoktur ama :) kime giderse hayırlı olsun . Bu erdemli davranışın için teşekkürler

img

gebzeli

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende bu kuraya katılmak istiyorum. eger hala sakanız birilerine verilmemişşse.bu hareketinizden dolayıda sizi tebrik ederim. selam ve sevgiler...

img

mayhos

15 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

numaramı vermeyi unutmuşum. ben yeniyim yeni yeni ögreniyorum ismim tunay numaram 05359432390

img

mayhos

15 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam emre kardeşim ben bu okuduklarımdan sonra kendime yediremedim ve üye oldum ben değil ama kardeşim senden kuş aldık ve çok memnun kaldık bizleri yıllar önce istanbul semalarından geçen saka, florya ve iskete gibi kuşların o güzelim namelerine hasret kalmışken sen bu nameleri bize yaşattın bu nostalji için öncelikle teşekkür ederim bedelini ödemeden birşeylere sahip olmak pek prensibim değildir ama bende bu çekilişe katılıp senin 2 yıl emek harcadığın bu güzel kuşa senin anın bir parçası yaşatmak için katılacağım ŞEVKİ EROZAN 0533 601 03 95 lütfen beide yazarsan sevinirim saygılarımla,

img

serozan65

15 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ