Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

SAKA HEDİYE ETCEM - 2.sayfa

arkadaslar elimde 1 tane 2 senelik güzel ötümlü erkek saka vardır bu kuşu hediye etmek istiyorum ihtiyacı olan varsa buraya yazsın telefonla aramayın buraya talip olan yazsın isteyenler arasında kura cekip vercem artık kime giderse hayrını görsün .

Hocam daha onceden bı sakam oldu ama otmuyordu.Eger uygun gorursenız bende katılmak isterim... Ayrıca bu davranısınızdan dolayı sızı kutlarım...

img

surferboy07

16 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrhba sıtenıze yenı uye oldum ve verdıgınız bılgılerınızı ve birikinizi paylaştıgınız için teşekür ederim bende bu kurya katılmak ıstıyorum ben ilkez saka belıcem guvercınlerım ve keklıklerım vardı simdi saka ve kanarya beslemek istiyorum olursa ilk kuşum olucak duyarlılıgınız için ve yardımlarından dolayı ayrıca teşekür etmeyı kendıme borç olarak goruyorum 05356133277

img

34_golge

15 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşa bende talibim istanbulda oturuyorum tşkler. 0542 377 72 65

img

supernova

15 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, kusa bende talıbım ya nasıp dıelım [email protected] 05424238660

img

tayfunara

16 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

talibim talibim bende talibim kısmet belki bana çıkar.. telim 0542 592 34 33

img

canbeyto

15 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Lütfen beni de listeye ekleyin. Sakaya ben de talibim. Selamlar. Ahmet Z. GÜNDÜZ 0532 3569912

img

azgunduz

15 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

orhan abi varsa benide yaz emre :)) bu arada orhan abi gecen verdiğin bilğiler için çook sağol ama kurtaramadım yavruyu o gün öldü ertesi günde 1 günlük yavru öldü :((

img

wakitsiz

16 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelıkle herkese selamlar arkadasım sakanıza bende talibim ist z.burnu

img

sicilyali

15 yıl 5 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emre kardes yukarda senı elstıren bır arkadsı elstırdım ama sımdı bu mesajını görunce üzüldüm ne kardes böyle kurayla falan ayıp etmıssın bence kardesım bılıyorum burdan sen bunun zevkcısıısın ama byle olmaz ılk mesaj atan kımse ona göndermek lazım bu arada benım anlamadıgım buraya mesaj atalardan bazıları bu ısın ustaları ellerın de ne kuslar varr nıye talıpler anlamadımm

img

yıldırım_34

15 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emre arkadaşım yıldırım 34 arkadaşa katılıyorum ilk mesaj benim ama genede kuş senin sen nasıl uygun görürsen öle şaka olsun diye yazdım yarın sizinle telden görüşmek istiyorum emre kardeş başka konu ile ilğili hayırlı akşamlar herkese.

img

nikra

15 yıl 2 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ