Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Büyük kayıp - 2.sayfa
öncelikle merhaba arkadaslar ben kayseride ikamet eden 49 yaşında emekli bir öğretmenm bende sizler gibi bu işe gönül vermiş boş vaktini kuşlarıyla geçiren ve onlarla mutlu olan bir insanım bugun bir kardeşimle olan görüşmemin ardından buraya bir kaç şey yazmayı kendime görev bildiğim için yazıyorum şimdiden vaktini ayıran ve bu yazıya katılan katılmayan bütün arkadaslarıma teşekkür ederim .. Ben bu kanarya besleme tutkusunu uzun yıllardır yapıyorum 2-3 çift kuşum herzamn evimde bulunmuştur.. emekli olduktan sonra evimin balkonunu tamamen kuşlarıma ayırdım ve çoğaltmaya karar verdim internette arıştırma yaparken bir ilan gözüme çarptı ve aradım aradığım kişi bir çoğunuzunda bu siteden tanıdıgı EMRE EROL adlı arkadasımızdı ve kendisiyle görüştük bana yardımcı olabileciğini söledi ve banka hesabına parayı yatırmamı daha sonra kuşları kendisi göndereceğini söledi bende daha önce internetten alışveriş yapmış ve ağzı yanmış birisi olarak buna pek sıcak bakmadım nevşehir -kayseri arası yakın oldugu için kendim gidip almak istedim kuşları emre kardesmde herzamn müsait oldugunu kapısının herzaman acık oldugunu söledi bende hafta sonu cıktım gittim nevşehiri bilen arkadaslar vardır belki beni jakemin önünden aldı ve beraber kümesine gittik 9 tane almozaik aldım kendisinden ve piyasa değerinin bayağı altında fiyatlardan verdi kendisiyle böyle bir alışverişimiz oldu daha sonra kayseriye geldiğimde melez yavru almak istediğimi kendisine bir görüşmemizde söledim bana melez yavru için yeni tutma kuşların biraz zor olcağını ama imkansız olmadıgını söledi bende bunun üzerine kayseri sivas caddesindeki akvaryumculardan 1 tane erkek saka aldım 30 tl ye ama kuşu sadece 1 hafta yaşatabildim daha sonra 1 kuş daha aldım malesef onunda durumu diğerinden pek farklı olmadı benimde vicdanım bayağı bi rahatsız oldu kendimi suçlu hissettim ve emreyi arayıp durumu anlattım bana rifat abi senn hevesin kırılmasın bi kuşu lafı olmaz dedi ve kafese alışmış kendi melez aldıgı 1 erkek saka hediye etti ve şuanda 2 yavrusunu alabildim cok şükür benimde hevesim kırılmamış oldu bunlar benim başımdan geçen olaylar size şimdi emre erolu tanıyan biri olarak bir kaç cümle yazmak istiyorum bugun sabah emre kardesimi aradım ve bir arkadasıma erkek saka lazım oldugunu yardımcı olursa sevineceğimi sölediğimde bana rifat abi ben artık doğa kuşu beslemiyorum ve beslemeyide düşünmüyor die bir cvp verdi nedenini sordugumda bu sitedeki bir kaç kişiyle olan tartışmasının kendisini olumsuz yönde etkilediğini ve huzursuz oldugunu bir dahada bu camiada insanlarla görüşmek istemediğini söledi ben sabahtan beri bütün yazıları okuyorum 10 sayfa geriye kadar okudum ve şunu gördümki emre erolu tanımayan bir kaç insan cok gereksiz ve hiç olmadık şeyler yazmışlar sayın emre ergin adlı arkadas emrenin kuşlarına laf attıgında emre onu kümesine davet etmiş ve hediye kuş vereceğini sölemiş o arkadasta cevap olarak emre erol bu yoğurdun bolluğu nerden gelio demiş bu cok tuhafıma gitti sayın emre ergine soruyorum acaba emre erolun kümesini siz hiç gördünüzmü ...? ben görmüş birisi olarak size anlatım kendisi çarşı merkezine yakın 2+1 bir ev kiralamış ve bütün kuşlarını orda besliyor bu evi sadece kuşları için kiralamış ve harika bi kümes kurmuş benim gittiğimde abartısız 100 küsür kuşu vardı inanın 49 yasında birisi olarak 20 yaşındaki bir gence bu kadar özeneceğim hiç aklıma gelmezdi size tavsiyem yolunuz düşerse kendisiyle bir irtibata geçin ve ziyaret edin umuyorumki emre kimseyi kapısından cevirmeyecektir ve gerekeni fazlasıyla yapacaktır cok yazdım farkındayım bu yazıyı yazcağımı emreye sölediğimde rifat hocam gerek yok ben farklı açıyorum kendimi övüyorum felan derler ben girmiorum artık o siteye laf ettirmeyelim kimseye dedi ama ben emre istemesede üye olup yazdım benim amacım kimseyi burda karalamak kötülemek değil benim bu yazıma itibar etmeyen benim düşündüklerimin yanlıs oldugunu söleyen arkadas varsa kendisiyle yüzyüze veya telefonla görüşmeyi cok isterim sayın emre ergin - wipes -takarabune adlı arkadaslar size inanın cok acıdım verdiğiniz ilanlara ve sizin hakkınızdaki yorumları okudum özellikle wipes adlı arkadasn yaptıgı hatalar ve bu işten soğutucu olaylar beni cok sarstı burda 3-5 kuruş kazanmak önemli değilde EMRE EROL gibi bu işe gönül vermiş ve bu işe başlamak isteyenlere elinden gelen yardımı yapan birisine bu ithamlarda bulunmak ve o cocugu bu camiadan koparmak en içten duygularla sölüyorum COK COK BÜYÜK BİR KAYIP OLMUŞ TANIMADIĞINIZ İNSANLAR HAKKINDA BÖYLE YORUMLAR YAPMAYINIZ LÜTFEN SAYGI VE SEVGİLERİMLE
erbil bunu yazan sensin emre demişinde bak hocam oraya tel bırakmış arada görüş benmiyim değilmiyim. neyse ister inan ister inanma cok tınnn diyorum başka bişey demiyorum kardesim ne isterseniz yazabilrsiniz meydan bol atış serbest