Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

2010 FANYATA YAVRULARIM KAFES ÜRETİMİ ( 2.7 ) BİLEZİKLİ
arkadaslar sitemizin sevgili üyelerinden genelde resim koyun yalan sölüosunuz tarzında tepkiler aldıgımız için bu resmi koyuyorum gördüüğünüz gibi tutma çipel cart curt değiller kafes üretimi 2.7 bileziklidirler .. Benim kendimi kimseye kanıtlama gibi bi zorunluluğum yok ama yinede koyuyorum inş kümesimizede gelirsiniz tanışma imkanımız olurrr..... SAKA VE FLORYA YAVRULARIMINDA EN KISA ZAMANDA RESİMLERİNİ EKLERİM .. fanyata yavrularım 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel HERKESE BOL YAVRULU SEZONLAR DİLERİMMM.... SAYGILAR.. EMRE EROL 🔒 Üyelere Özel

ayrıca ben yumurta ceksem yuvadan 2 tane almam 4-5 tane ne varsa alırım demi _? bana burda iyi görükmeye çalışma yuvadan yumurta aldıysam bu kuşların hayrını görmeyim sen böyle burda vicdan sahibi gibi görünüonda ağ cekerken öldürdüğün kafese alışmadan sitres yapan ölen kuşların hesabını versene yüzlerce sakayı göz göre göre telef etmedinizmi HAKLISIN BEN BU SİTEYE YAKIŞMIYORUM SİZİN GİBİ SAKA AVCILARI YAKIŞIYO BURAYA.... COK DEĞİL 3 AY SONRA SENİN ALT ALTA İLANLARIN YİNE BOY GÖSTERCEK OZMANDA GELDE BURDA VİCDANINI GÖRELİM SENİN

hayırdır yemedi heralde efendi takılıyodunya noldu_? sizin yaşınız 40 olmuşta sizde akılda yok mantıkta kuyrugunuza basıldımı 4-5 çakal bir oluyosunuz milleti eleştiriyosunuz walla herzman yazışalım benim için problem değilde siz korkuyosunuz ama başımıza bişey gelcek diye bu senede tutta sakaları senin götüne kazığı ben nasıl çaktırıom izle ozmn hadi bakalım ....

engin abinin şampiyon melezine kıytırık dediğinde adam sana ne dedi ata sende varsa koy resmini koyalım dedi sen ne dedin bende yüzlerce var ama bilezik takmaya vaktim bile yok dedin demi _? bilezik takmak 10 saniye evet senin bilezik takmak için 10 saniye vaktin yok sen saka tutcam diye 1 saniye gözünü ağlardan ayırmıyonki acaba kaç kuş ürettinde bilezik taktın cok merak ediyorum SEN BU İŞİN PROFESYONELİSİN BUNDAN ŞÜPHEM YOK BEN SENİN ELİNİ HERZAMAN ÖPERİM AMA ÜRETİMDE DEĞİL TÜKETİMDE ( YAKALAMADA) SENİN ELİNE KİMSE SU DÖKEMEZ ASİSTANIN EMRE ERGİNDE YAVAŞ YAVAŞ YETİŞİYO SENİN YANINDA BİDE O.Ç ERBİL YELES BAĞÇE VAR ONUDA YANINIZA ALIN ONUN BİLEZİK TAKMAYA WAKTİ VAR 3 MM TAKAR BAK HEMEN İŞİ KURDUNUZ SEN TUTARSIN ERBİL 3MM BİLEZİK TAKAR EMRE ERGİNDE EŞ TUTMUŞ DER ERBİLDE 3 HAT KULLANIYOYA 1 İNİ VERİR EMRE ERGİNİN KUŞLARI BİLEZİK DİYE SATAR SONRA BURDA MİLLET SİZİ SİKERKEN SİZDE SUÇUNUZU YÜKLİCEK ADAM ARARSINZ BENM GİBİ BİR KAÇ TANE DAHA EMRE EROL CIKAR BÜTÜN FOYANIZI DÖKER OLUR BİTER.... USTAM

12 ay kuş sattıgımı iddaa ediyosun koysana ilanlarımı kaç ay kuş satmışım görelim ben kendime iş aramıyorum benim cok şükür işim de var ekmeğimde salak şerefsiz 25 tane kuşum var diosun nedense sende sat sat bitiremedin kuşları 4-5 ayda anca bitti noldu vicdanın daha ileriye götüremedi seni cok bilmiş senin gibi dangozlar oldukça burdaki insanlar daha cok emek harcarlar

sayın ata bey bi engin abi faciası daha yaşatcam sana nerden geldiğini şaşırcan bak :) ozmn beni arayıp ö.dileme ben engin abi kadar yumuşak iyi niyetli davranmıcam sana

Yanıtlamak için giriş yapın