Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

2010 FANYATA YAVRULARIM KAFES ÜRETİMİ ( 2.7 ) BİLEZİKLİ - 2.sayfa

arkadaslar sitemizin sevgili üyelerinden genelde resim koyun yalan sölüosunuz tarzında tepkiler aldıgımız için bu resmi koyuyorum gördüüğünüz gibi tutma çipel cart curt değiller kafes üretimi 2.7 bileziklidirler .. Benim kendimi kimseye kanıtlama gibi bi zorunluluğum yok ama yinede koyuyorum inş kümesimizede gelirsiniz tanışma imkanımız olurrr..... SAKA VE FLORYA YAVRULARIMINDA EN KISA ZAMANDA RESİMLERİNİ EKLERİM .. fanyata yavrularım http://img85.imageshack.us/img85/4600/dscn1823t.jpg http://img261.imageshack.us/img261/8484/dscn1824.jpg HERKESE BOL YAVRULU SEZONLAR DİLERİMMM.... SAYGILAR.. EMRE EROL 0554 837 50 73

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kaç kere üretim yaptınız ata bey kanarya büyütmüş gibi geldi_? iyice saçmaladıgınızın farkıdamısınız bilmiyormda yuvada yatan yavrunun ayağındaki bileziği nasıl cekcem _? siz yuvada yatan bi yavrunuzun ayağındaki bileziği cekinde bende öğrenim nasıl çekildiğini neyse artık bu topiğin altına yorum yazılmasın cok boş insanlarla muhattap oluyoz herkes cok bilmiş ama ortada ürettiğiniz birşey yok anca kuru laf ebeliği SON YAZIMDIR BU SİTEYE BİR DAHA GİRMİCEM HAYIRLI GÜNLER...

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

BU ARADA AKLIMA GELMİŞKEN YAZIM EMRE ERGİN BENİ ONA BUNA SORMUSUN İSTEDİĞİN CVBI ALAMAMIŞIN BEN SEN DEĞİLİM BENİ TANIYAN TANIYO SENDE GEREKEN CVPLARI ALMIŞIN AĞZININ PAYINI YETERİNCE VERMİŞLERDİR SANA HADİ İİ GÜNLER...

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

Emre kardeşim maşallah doğa kuşlarından baya yavru aldın. 1 tanesının resmını yuvada yatarken çekıp yuklede ınanmayanlar ınansın.Şahsen ben bugun şakrak çıftımden 3 yumurtayı almadan önce telefonla yuvada yatarken dişinın resmını çektım yarın bırgun demesınler yuvadan yumurta aldı dıye. Benım düşüncem böyle.İster resım yuklersın ıstersen yuklemezsın ama ben de yuvada yatan resım görmedıkden sonra kımseye ınanmam.

img

mustafaokur5353

17 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bileziği boş ver anaç kuşları yuvada çek.traşı bırak...kim ne biliyor senin hakkında???bilenler ancak sitede tartıştığın polimiğe girdiğin olayları biliyor o kadar.

Doğru seni araştırdım ve kimse o kuşların senin üretimin olduğunu söylemedi Yunus abin bile ve bana kim yumurta toplamıyorki diye ms atti, Saka fluryada da topiğin nedense hemen silindi sanırım üçkağıdını anladılar geçmiş olsun Emre Erol artık kimseyi kandıramıyacaksın.

img

emreergin

16 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EVET KARDEŞİM EN SONUNDA ÖĞRENDİN KİM OLDUĞUMU BUKARA GEÇ ÖĞRENMENE ÜZÜLDÜM BEN SAKAXSAKA ÜRETİM BİLGİSİ VERDİM BURDAN AMA SEN BENİ TANIMADAN HEMEN KARALAMAYA KALKTIN YOK SAFKANIN BİLGİLERİYMİŞ DİYE KARDEŞİM ZATEN ORANIN BİLGİSİ OLMASA BURAYA NEDEN ATAYIM HERKES ÖĞRENSİN NASIL OLDUĞUNUDA KANMASIN KİMSEYE BAK SEN DÜRÜST DEYİLSİN SEN DEYİLMİYDİN ARAYIPTA ABİ BURADA FANYATA YUVALARI VAR ALACAM YUMURTALARI YUVASINDAN KANARYAYA BAKTIRACAM DİYE NEYSE OLAN OLMUŞ YAPTIN BİRKERE AKŞAMDA ATIN SAFKANA RESİMLERİ AMA ANNE BABA YOK ORTALIKTA BİRDE YAVRULARI ALMIŞSIN ELİNE ÖYLE RESİM ÇEKMİŞSİN AMA KİMSE İNANMADI SENİN ATTIĞIN RESİMLERE VE SİLDİLER RESİMLERİNİ SENB NEDEN UĞRAŞTIN BENİMLE BENİ ARAYIPTA ABİ SAKA X SAKA ÜRETİM BİLGİSİ ATMIŞSIN BURAYA BİR DEŞEKKÜR BEKLERKEN ALTINDAN GİRDİN ÜSTÜNDEN ÇIKTIN VE BUNLAR BAŞINA GELDİ BENİ HERKES BİLİR BAK BİRAZDAN ATACAM SAKAXSAKA ÇİFTİMİN RESİMLERİNİ SAFKANDA BAKTA BİRAZ BİLGİN OLSUN NASIL OLURMUŞ ÜRETİM NEYSE OLAYLARI VAZLA KARIŞTIRMAYALIM SENDE TANIMADAN KİM OLDUĞUNU BİLMEDEN BURDAN HEMEN ZIPLAYIP KARALAMA İNSANLARI

img

wipes

15 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lan dangalak emre ergin konuyu ben kapattırdım mal daha bişeyden haberin yok burda atıp tutuon sana gelince ( WİPES ) ERBİL YELESBAĞÇE SENLE ÖZEL OLARAK GÖRÜŞÜLCEK BAKALIM NEREYE KADAR ZIPLICAN SEN BEN EFENDİ GİBİ GELDİM MUHABBETİMİZ VAR KONUYU KAPATI M DEDİM ANLAMADIN BEN SENİ NE ZAMN ARADIMLAN ŞEREFSİZ SİTEDE ONLİNESİN ERBİL GEL KONUSCAZ DİOM TEL KAPATIONLA SİTEYE ONLİNE GRŞMEYE NİE GELEMİON KAVAT BİLİON DEMİ FOYAN ORTYA CIKARSA NE BOKLAR OLCAĞINI SEN SÜZME ORUSPU COCUĞUSUN BAK YÜZÜNE SÖLÜYORUM EN ÖNDE GELEN SÜZMESİN SEN AMA FAHRİ BAŞKAN SENN ECDADINI SİKER O ADAM BUNLARI SENN YANINA KOYMAZ GÖRDE BAK SENİN SONUNU HEP BERABER GÖRCEZ... VARYA ARTIK NE YAZARSANIZ YAZIN BEN BURAYA TAKILSAMDA OLUR TAKILMASAMDA BEN SİZİN GİBİ YAMYAM DEĞİLİM SEN 3 MM BİLZİKLİ KUŞLARI KAFES ÜRETİMİ DİE SAT SENN GÖZÜNÜ PARA HIRSI BÜRÜMÜŞ SEN HEP EZİLDİĞİN İÇİN Bİ SİQİMİ BECEREMEDİĞİN İÇİN BURDA PİYASA YAPMAYA ÇALIŞION AMA SENN GİBİLERİ HAVADA KARADA SİKERİM BEN AKLINI BAŞNA AL ARTIK SAZ ORTAĞINLA NE SİQİM YAZARSAN YAZ SİQİME KADAR KOYUNLAN BİR TANE BİLEZİKLİ SAKANIZIDA HERKES İZLESİN AVCILAR SİZİ BİR DAHA SİZİN GİBİ PİÇLERE CVP FLN YAZMICAM NE BOKUNUZ VARSA YİİN SİZ

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

SANA O KÜFÜRLERİ İYADA EDİYORUM SENİN GİBİ O ÇOCUKLARI İLE İŞİM OLMAZ NEDEN SİKTİR ETTİLER SENİ SİTEDEN ŞİMDİ BAK SİLMİŞLER ÜYELİĞİNİ KİM İNANIR SANA SEN ANCA KÜFÜR ETMEYİ BİL BAŞKA BİR BOK BİLDİĞİN YOK SENİN GİBİ KANSIZLARDAN SATIN ALDIK O SENİN DEDİĞİN 3MM BİLEZİKLİ SAKALARI BELKİDE SENİN KUŞLARINDIR HE OLAMAZMI BİZİ BİLEN BİLİR BENİM BÜTÜN KUŞLARIM BİLEZİKSİZDİR SENİN GİBİ ÜÇ KİYATÇILARDAN KUŞ ALINMAZ KİM HAKLI KİM HAKSIZ BURDAN BİLSİN HERKES SENİN ŞUTLADILAR OĞLUM SAFKANDAN HABERİN OLSUN ORASI SENİN ATIP TUTACAĞIN YER DEYİL BİRDAHADA SANA YAZMAM NE BOK YERSEN YE

img

wipes

15 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu kadar küfür ve atışmadan sonra aklıma takılan bir soru sorucam isteyen cevap vermeyebilir sorun değil, Daha önceki topiklerde WİPES yazılarınızda saka üstadı olduğunuz veya bu işi iyi bildiğinizi anladık ama herkese 3mm bilezikli kuşları kafes üretimi diye satmışsınız siz 2.7 bileziği bilmedenmi yada ayırt edemedinmi aldınız yada bilerekmi sattınız sanırım ilanlarınız devam ediyor. ikinciside emre genç bir arkadaşımız heyecanını mazur görmeniz lazım bence kimse resim paylaşmak zorunda değil yada bir ispata kişisel birşey bence burdaki herkes iyi niyetli ama herkes kantarın topuzunu kaçırıyor. resim olayı banada sahte geliyor sahte bir resim koysa ne olacak burda herkesin günahı boynuna bence biraz daha iyi niyet o kadar düşman yerine dost kazanmaya çalışın hayat daha kolay olacak sizler kolay olanı yapıyor birbirinizle zıtlaşıyorsunuz yada laf çakıyosunuz diğeride cevap veriyor sorun bu sadece yoksa ben herkesin iyi olduğuan inanıyorum herkese sevgiler saygılar.

img

karahan9

16 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim üyeliğimimi sildiler ya sen gerçekten cok tuhaf bi insansın nerenden uyduruon bunları ben anlamıom gel siteye girelim kimin üyeliği silinmiş bak benle cok kişi görüşüo siteden ama senin üyeliğinin silenmeside dernekten atılmanda an melesi bekle hep beraber görelim bırak sen o masum ayaklarını büyük üstad 3 mm bilezik sakayı ben satmamda o bileziği takmamda senn ne bok oldugunu herkes görcekkk ...

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ