Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
samsundan gelme kasım sakaları - 2.sayfa
arkadaşlar samsundan bir abimizin kendine ayırdığı kasım sakaları elinde fazla olması nedeniyle satılık kuşlar secme kuşlardır on adet tane 30 lira kuşlar istanbuldadır
Sanırım Kuşlar altını hazırlamış yani eşe gelmiş durumda , Kuşlarda ALT YAPMA sözü kuşun karnı üflendiğinde barsak ve sindirim sisteminin gözle görülür nitelikte enfekte,kötü beslenme yada üşütmeye (üşüme değil)sebepleriyle bozulmuş kırmızı ve mora çalması hatta damar şeklinde anormal şişkinliğin meydana gelmesi dir.Sanırım kastedilen bu durumun ötesinde Kuşun altını hazırlamasıydı zaten yazıdan böyle bir olumlu yorumu da görüyoruz hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile güzel kümeslere güzellik katarlar.Her iki taraf içinde hayırlısı olması dileğimle...
nasıl irtibata geçebiliriz msn veya tel bırakabilirmisin
Arkadaşlar kaçırılmayacak sakalar ben bile 1 saka için gittim 2 saka aldım orhan bey çok teşekkür ederim yetişipde alana hayırlı olsun saygılar. Akif...
wakitsiz arkadaşıma teşekkür ederim elimde bulunan ikisenelik dişi saka ve erkeginide satacağım kuş bileziksizdir gecensene yanında kızmamış bi erkek attığımdan boş yumurtladı ayrıyetten birtakımda busenenin kuşu birbirini yemleyen cift var neden satıyorsan derseniz bunlar uğraş gerektiren hayvanlar zamanım yok