Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
samsundan gelme kasım sakaları
arkadaşlar samsundan bir abimizin kendine ayırdığı kasım sakaları elinde fazla olması nedeniyle satılık kuşlar secme kuşlardır on adet tane 30 lira kuşlar istanbuldadır
arkadaşım yeriniz nerede kuşları görebilirmiyiz bana kızmış dik ötümde bir saka lazım acil
dostum kcekmecedeyim kuşlar alt yapmış ama ötümlerini duydum desem yalan olur
arkadaşım açık sözlülüğün için çok teşekkür ederim benim dişi kanaryalarım kızdı şu anda 2 çifti 2.ağız boş yumurtladı alt yapmış kuşu düzeltmek için 1 2 hafta lazım en azından dik ötümde hazır erkeğe ihtiyacım var benim sana hayırlı işler diliyorum kuşlar hazır olsa o bölgeden bir kuşa sahip olmak isterdim
MERHABALAR.. KUSURA BAKMAYIN AFFINIZA SIGINIYORUM.. BEN BU KUŞÇULUK İŞİNE YENİ BAŞLIYORUM.(FAZLA TECRÜBEM YOK) ALT YAPMIŞ DEMEK NE OLUYOR.. ÖGRENEYİMKİ BENİMKİLERDEDE ÖYLE BİR SORUN VARMI YOKMU BİLİRİM...:)
orhan k.çekmecenin neresindesin veya sana ulaşabileceğim tel. veya msn adres verirsen görüşelim Akif.. [email protected]
kuş alt yapmış demek yani bağırsak yapmış demek kuşun hem karnı şişmiş hemde mor ve kırmızı tamarlar çıkmış demek kuşu güzel bir bakımla kurtara bilirsin boytox en güzel ilaç yada esb3 kürü uygulayacan kuşa ama bunu kuş hastalanmadan önçe vermek gerek
alt yapmış demek kuş çıftleşcek kıvama gelmış demek tir şişmiş felan değil yani wipes bilezikli kuş satmayı bildiğine göre bunuda bilmen lazım dostum 0532 6971101
arkadaşlar kuşların 5 tanesini verdim bilğinize
orhan bey kuş alt yapmış demişsiniz ister istemez burdan öyle anladık kötü amaçlı deyil kuşlar eşe hazır deseydiniz bende yazmak durumunda kalmazdım sizi kötülemek amaçlı yazmadım kuşlar alt yapmış kime derseniz deyin benim yazımın aynısını yazardı siz kuşlar fisini yapmış deseydiniz yanlış anlaşılma olmazdı