Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

CANLI RENKLİ YADA ÖTÜM SAKASI ARAYANLAR
ARKADAŞLAR KASIM AYINDAN BERİ SALMADA BEKLEDİĞİM RENKLERİ ÇOK CANLI 6 ERKEK 2 DİŞİ KASIM SAKASI SATILIKTIR. KUŞLAR KAFESE YENİ ALINDI. KASIM AYINDAN BERİ SALMADA DURUYORLARDI ARTIK YAVRU KANARYALARA RAHAT VERMEMEYE BAŞLADILAR. O YÜZDEN SALMAMDAKİ KUŞLARI ELDEN ÇIKARTACAĞIM. KUŞLARIN ERKEKLERİ 60 DİŞİLERİ 50 TL OLUP PAZARLIK YOKTUR. KUŞLAR 3 GÜNDÜR KAFESTELER DERS YAPMAYA BAŞLADILAR. BESLEDİĞİM YERDE ÇOK FAZLA ÇEŞİT OLDUĞU İÇİN KUŞLARIN ÖTÜMÜNE BAKAMADIM. AMA HEPSİ RENKLİ CANLI ARTVİN-RİZE GEÇİM KUŞUDUR. HERKESE BOL YAVRULU SEZONLAR. 🔒 Üyelere Özel

resimleri mail atabilirmisin rica etsem 🔒 Üyelere Özel

Hüseyin cim salma süpermiş ama bir resimde çam yemyeşilken diğerinde kurumuş ne oldi çama :)hayırlı sezonlar herkese.

hüseyın kardesın sakaları ıyıdr 3 tane gönderdı bana 3 de cok guzel istanbulda bulamassınız böylesını en azından benım görduklerımın en ıyısıydı

EVET ÖZHAN SALMA YEŞİLDİ ÖZEL ÇAM GETİRTTİM VE DİKTİM HALA CANLI ÇOK GÜZELDE TUTTU AMA KUŞLAR YEŞİL KASMINI YEDİLER:) KUŞLARIN HEPSİ GÜZELDİR 4. RESİMDEKİDE DİĞERLERİDE ORDA SADECE YAKINDAN VE GÜZEL BİR DURUŞ YAKALADIM HEPSİ O. HEPSİ BİRBİRİNE YAKIN SEÇME KUŞLARDIR. KUŞLARIN HEPSİNİN FİYATI AYNI ERKEKLER 60 DİŞİLER 50 TL. 🔒 Üyelere Özel

YILDIRIM34 BEN SENDEN DAHA ÖNCE MOZAİK ALDIM MI KUSURA BAKMA GEÇENDE TELEFONUM ÇALINDI HAFIZA KARTINDAKİ NUMARALAR GİTTİ. EĞER O SENSEN BANA DÖNEBİLİRMİSİN.

aynen öyle kardes o resımdekı mozaık:)))))(soner)

YILDIRIM_34 SAAT 18.00 DAN SONRA ÇALDIRIN YADA ARARMISIN. NUMARAN YOK BENDE TELEFON ÇALINDI. NUMARAN GİTTİ

tmm kardesss

Yanıtlamak için giriş yapın