Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

CANLI RENKLİ YADA ÖTÜM SAKASI ARAYANLAR
ARKADAŞLAR KASIM AYINDAN BERİ SALMADA BEKLEDİĞİM RENKLERİ ÇOK CANLI 6 ERKEK 2 DİŞİ KASIM SAKASI SATILIKTIR. KUŞLAR KAFESE YENİ ALINDI. KASIM AYINDAN BERİ SALMADA DURUYORLARDI ARTIK YAVRU KANARYALARA RAHAT VERMEMEYE BAŞLADILAR. O YÜZDEN SALMAMDAKİ KUŞLARI ELDEN ÇIKARTACAĞIM. KUŞLARIN ERKEKLERİ 60 DİŞİLERİ 50 TL OLUP PAZARLIK YOKTUR. KUŞLAR 3 GÜNDÜR KAFESTELER DERS YAPMAYA BAŞLADILAR. BESLEDİĞİM YERDE ÇOK FAZLA ÇEŞİT OLDUĞU İÇİN KUŞLARIN ÖTÜMÜNE BAKAMADIM. AMA HEPSİ RENKLİ CANLI ARTVİN-RİZE GEÇİM KUŞUDUR. HERKESE BOL YAVRULU SEZONLAR. 🔒 Üyelere Özel

AYRICA KUŞLAR BOYLU POSLU SEÇME KUŞLARDIR.

selamlar hüseyin bey elinizde bi ara çaprazgaga vardı erkek duruyormu hala yoksa elinizde başka varmıdır acaba.saygılar

ben alırım hüseyin mozaıkte gönderirim slmlar

hüseyin bey neredesiniz istanbul mu

YERİM ARTVİNDE İSTEYENE ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS İLE GÖNDERE BİLİRİM. MURAT_DUYAR ARKADAŞIM MALESEF ELİMDE ÇAPRAZ GAGA YOK. HERKESE BOL YAVRULU SEZONLAR.

Resim yükleyebilirmisiniz acaba.

KUŞLARIN HEPSİ SEÇME KUŞLARDIR. VE KANARYALAR İLE AYNI SALMADALAR. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

huseyın kardesım 4 resımdekı kusun fıyatı ne kadar ögrenebılır mıyım

hüseyin kardeş ben istanbuldayım 2 adet saka istiyorum elinde varsa yollaya bilirmisin tel 🔒 Üyelere Özel faruk ararsan konuşuruz teslimatı

Yanıtlamak için giriş yapın