Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
kafes üretimi saka kuşu verebilecek üstadlarımıza sesleniyorum - 2.sayfa
zaman ayırıp mesajımı okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.7 yaşımdan beri saka kuşu hastasıyım izmirde yaşıyorum,inanılmaz derecede saka kuşu yakalanıp satılıyor ve buna son derece üzülüyorum.çoğu yakalayıp satan kişi cezalandırıldığı halde akıllanmak bilmiyorlar.bu siteye üye olduğumdan beri her üstadımızın yazısını okudum ve çok bilgi sahibi oldum.fakat izmir gibi büyük bir yerde hiç bu işi ciddi olarak yapan üreten,kuşun sağlığını düşünen biri ile tanışamadım.herkes mi yakalama kuş satar?? halbuki izmir gibi ormanlarında saka kuşu bol olan yerlerde,sürekli yakalama yapılmayıp,bi şekilde üretim yolları tercih edilse okadar kafes üretimi saka kuşumuz olurdu ki anlatamam.kuşçulara bi gidiyorum en az 25 tane yakalama saka..hemde neredeyse her kuşçuda..biliyorum üretimi zor..ama öldürmek neden bu kadar kolay olsun?? bazen bende kandırıldım 1 yıldır kafeste alıştı ölmez artık bu kuş ddikleri kuşu alıp,3 ay yaşatamadım :( üstadlarımdan yardım istiyorum nasıl yaşatabilirim? inanılmaz saka kuşunu seviyorum.ne parası ne yabani oluşu..sesi ve renklerine hastayım ah ah..keşke bigün kanarya gibi evcil bi kuş olsa.doğada olanı bitirmeden tüketmeden yapabilsek keşke..lütfen üstadlarımın yardım etmesini istiyorum.tüm besleme yöntemlerini uyguladım ama neden 6 aydan fazla yaşatamıyorum :( hayatımda 2 saka kuşu evimde öttü..onlarca can almadan,kafes üretimi bir erkek saka kuşu temin etmek istiyorum.ücret öğrenebilir miyim sizlerden? zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.biraz duygusal bi msj oldu kusura bakmayın.izmir gibi bir yerde hergün belki 10 saka ölüyor.yakalama nın albenisini yok etmek için bilgilerimizi paylaşıp bol üretimli bi sezon geçirmek dileklerimle
HAKLISIN EMRECİM SENİN OLAYLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM.EGİTİMCİ BİRDE YETİŞTİRDİGİ ÇOCUKTAN NE OLUR.NEYSE GÜZEL HABERLER GELECEK SANA YAKINDA MERAK ETME SEN.
Şimdi benim anlamadığım bu topiki açan arkadaş ile sahibidnen com daki ilan veren kişi aynımı böyle ise hiç olmamış, bak dostum burdaki herkes kendi arasında ticaret yapar ama herşeyden önce burdaki çoğu kişi yüzyüze tanışarak yada telefon ile iyi dostluklar kurmuştur. ve herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı oluyor zaten bu tür yollara baş vurmana gerek yok eğer yazılanlar doğruysa tabi.
ESB % 3 ARAYAN ARKADAŞLARA DUYURULUR ,ZEYTİNBURNUNDA GERÇEKTEN HAYVAN DOSTU BİR PET SHOP SAHİBİ İLE TANIŞTIM ADI MURAT DURSUNOĞLU KENDİSİ BAHSE KONU İLACI KÜÇÜK ŞİŞELERDE TANESİ 8 TL YE SATMAKTADIR GSM:0541 510 30 60( İLAÇ GÜVENİLİRDİR KENDİM KULLANDIM) EK OLARAK KAFES KUŞLARINA SÜREKLİ KORUMA AMAÇLIDA OLSA BU İLAÇLARI VERMEK KARACİĞER DEFORMASYONUNA NEDEN OLMAKTA OLUP LTF GEREKTİĞİNDE KULLANALIM TŞKLER ZAFER ORAL