Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

kafes üretimi saka kuşu verebilecek üstadlarımıza sesleniyorum

zaman ayırıp mesajımı okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.7 yaşımdan beri saka kuşu hastasıyım izmirde yaşıyorum,inanılmaz derecede saka kuşu yakalanıp satılıyor ve buna son derece üzülüyorum.çoğu yakalayıp satan kişi cezalandırıldığı halde akıllanmak bilmiyorlar.bu siteye üye olduğumdan beri her üstadımızın yazısını okudum ve çok bilgi sahibi oldum.fakat izmir gibi büyük bir yerde hiç bu işi ciddi olarak yapan üreten,kuşun sağlığını düşünen biri ile tanışamadım.herkes mi yakalama kuş satar?? halbuki izmir gibi ormanlarında saka kuşu bol olan yerlerde,sürekli yakalama yapılmayıp,bi şekilde üretim yolları tercih edilse okadar kafes üretimi saka kuşumuz olurdu ki anlatamam.kuşçulara bi gidiyorum en az 25 tane yakalama saka..hemde neredeyse her kuşçuda..biliyorum üretimi zor..ama öldürmek neden bu kadar kolay olsun?? bazen bende kandırıldım 1 yıldır kafeste alıştı ölmez artık bu kuş ddikleri kuşu alıp,3 ay yaşatamadım :( üstadlarımdan yardım istiyorum nasıl yaşatabilirim? inanılmaz saka kuşunu seviyorum.ne parası ne yabani oluşu..sesi ve renklerine hastayım ah ah..keşke bigün kanarya gibi evcil bi kuş olsa.doğada olanı bitirmeden tüketmeden yapabilsek keşke..lütfen üstadlarımın yardım etmesini istiyorum.tüm besleme yöntemlerini uyguladım ama neden 6 aydan fazla yaşatamıyorum :( hayatımda 2 saka kuşu evimde öttü..onlarca can almadan,kafes üretimi bir erkek saka kuşu temin etmek istiyorum.ücret öğrenebilir miyim sizlerden? zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.biraz duygusal bi msj oldu kusura bakmayın.izmir gibi bir yerde hergün belki 10 saka ölüyor.yakalama nın albenisini yok etmek için bilgilerimizi paylaşıp bol üretimli bi sezon geçirmek dileklerimle

img

dogus_izmir

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Düşünceleriniz çok güzel , İzmirde Cumhur Demirtaş abimiz var saka ve melez konusunda ustadır,ona ulaşırsanız size yardımcı olacağından eminim kendisi kafeste saka üretir, Veya izmir serinofil derneğini bulup oraya gidin ordada size yardımcı olurlar.

img

emreergin

16 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkür ederim emre bey dediğiniz yeri bulmaya çalışacağım :)

img

dogus_izmir

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum saka nekedar kafes üretimide olsa saka besleyenler mutlaka baycox ve ebs 33 bulundururlar baycox saka ve kanaryada bi yazıda okudugum kadarı ile 25 hastalığa karşı etkiliymiş bunun başında şişme var ama pahalı şişe 130 ytl civarı biz istanbulda ilaç satan bi abimizden şırınga ile alıyoruz bi kuşa zaten haftada bir suluguna koyuyorum 3 ay yetiyor şırıngası beş lira bide illaki kafes üretimi saka istiyorsan king majör kardeşimi takip rt sezon sonuna doğru emeginin karşılığı kuş verir zannediyorum cok ilğili vede delikanlı bi arkadaş eminim yardımcı olacaktır

img

orhan_34

15 yıl 2 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb orhan_34.dediğiniz ilacı yani baycox isimli ilacı ankarada çok aradım ama bulamadım.istanbuldan nasıl temin edebilirim acaba.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

img

oz0735

15 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

oz 0735 arkadaşım cep yazarsan seni arar arkadaşın teli veririm

img

orhan_34

15 yıl 2 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

telim 5059205886

img

oz0735

15 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi günler beyfendi.ben üniversite öğrencisiyim ve kanaryaya merak sardım evimde bir çift beslemek istiyorum ama ilk etapta 25 tl lik yavru dişi yada erkek farketmez bi kanarya satabilir misiniz?maddi durumum olsa pazarlık yapmam inanın.yeni doğacak yavrulardan olabilir 1 yaşında olabilir hiç önemli değil.bi heves ettim kafes aldım 10 tl ye.yemimde var.olmlu msj ınızı bekleyeceğim işlerinizde kolaylık diliyorum hayırlı işler abi BU ARKADAŞ SAHİBİNDEN COM VE BAŞKA KANARYA SİTELERİNDEN ALDIGI CEP VE MAİL ADRESLERİNE BU MESAJI ATIYOR.AMA HER İLANA ATIYOR.ÖGRENCİYİN GARİBANIM EDEBİYATIYLA.KANARYA YETİŞTİRMEK EMEK,ÖZVERİ,MADDİYAT İSTER.O NEDENLE BİR DEGERİ VARDIR.HEPSİNİ AYNI KATAGORİYE KOYAMAZSIN.BİZ MİLLETÇE NE ZAMAN ADAM OLURUZ BİLMİYORUM

img

ventum35

17 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_bakiri_ve_malinua_kanarya-91WQQaXQQ24763141WQQpXQQdisplayitem LİNKİ TIKLAYIN.MEGER ARKADAŞ O GARİBAN EDEBİYATIYLA ALDIGI KUŞLARI SATIYORMUŞ 75TL DAN.BU YAPTIGININ ADI NEDİR BİLEN VAR MI

img

ventum35

17 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

haklısın efe abi daha bunlarda bişey yok adam benim msn adresimi ekliyor hediye kuş istiyo vermeyince 3-4 nick acıp burda beni hırsız diye suçluyo biz bunlarıda gördük isimlerini bile veremediler böyle karaktersiz insanlar cok onun için takmaya gerek yok abi

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ