Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

SAKA X SAKA ÇİFTİM YUMURTLADI
BUGUN İTİBARİYLE SAKA X SAKA ÇİFTİMİN BİRİSİ YUMURTLADI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İNŞ DİĞER ÇİFTLERİMDENDE GÜZEL VERİM ALIRIM BU ÇİFTİM COK KIZGINDI BUNLARA YUVALIK TAKTIM 6 GUN ÖNCE BUGÜN YUMURTLAMIŞLAR HERKESE BOL YAVRULU BİR SEZON DİLERİM SAYGILAR EMRE EROL

emre dostum kafes üretimlerinden bende almak isterim bilezikli olursa iyi olur ama senden ama üreten diğer arkadaşlardan forumu okuyanlar varsa ve mesaj atarsa sevinirim emre seni ikinci plana bıraktım çünki yavrulardan forumda cok arkadaşa söz verdin

abi inş herkes bol yavru alırda birbirimize yardımcı oluruz sormak istediklerin olursa siteye pek giremiorum 🔒 Üyelere Özel ara herzaman yardımcı olurum Saygılar..

selam emrecim doğru bildin yunus ben senin gibi benimde güzel haberlerim var salmada 2 saka çiftim yumurtlamaya başladılar. fluryalarımda yuvayı ördü. isketelerim ilk ağız 4 yumurtayı kırdılar 2. ağız için bekliyorlar fanyatalar ise yuva yeri araştırıyor. türk kanaryası * kanarya melezlemesinde 2 yumurta vardı yumurta içi ölüm oldu. bu sene bomba gibi geliyorum.

abi sen yardırmışın :) yanına gelcem inş özledim seni grşemiyoz bu aralar... haziran sonu gibi inş yanında olurum şuan kırıkkaledemisin abi ?

serin us pusillus akar :) inş yeni bi kanarya ırkı üretecen sana güvenim sonsuz .. yunus abi Saygılar..

dortum yavrular cıktımı

orhan abi yumurtalar boş cıktı biraz erken attım galiba ondan oldu ama şuan 2 saka çiftim yuva örüo 4-5 güne yumurtlarlar sakalara canım sıkılmıştı ama floryalara bugun baktım yumurtalar damarlanmış dolu yani o beni tesilli etti sakalarımın hepsininde maşallahı var inş bütün ciftlerden yavru alırız :)) herkese bol yavrulu sezonlar dilerim

inşallah sakalarda yeni yumurtaları dolu olur ama floryalar onları unutturmuştur sana mutasyonlarda durum ne yumurta varmı dostum bide sana sorum olucak bir cift sakam var cok iyi bakıyorum tohum felan gagalasını beyazlattı beyazlatacak yuvaları yeşillikle kamufle ettim pamuk astım yuva malzemesi diye gagalayıp tiftikliyor bide erkek dişiyi besliyor ama arasırada tütü cekerek kovuyor biraz daha zamanmı lazım görüşün nedir

abi daha gaga silmediyse zamanı vardır yuvayı kamufle etmen iyi olmuş çimlenmiş buğday ver abi rahatsız etmemeye özen göster inş olur

Yanıtlamak için giriş yapın