BUGUN İTİBARİYLE SAKA X SAKA ÇİFTİMİN BİRİSİ YUMURTLADI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İNŞ DİĞER ÇİFTLERİMDENDE GÜZEL VERİM ALIRIM BU ÇİFTİM COK KIZGINDI BUNLARA YUVALIK TAKTIM 6 GUN ÖNCE BUGÜN YUMURTLAMIŞLAR HERKESE BOL YAVRULU BİR SEZON DİLERİM
SAYGILAR
EMRE EROL
emre kalırsa bu gidişle kalmıyacak sanırım :)
1 dişide bana ayır saygılar.
Akif
akif abi sezon sonu allah nasip ederde umdugumuzu gibi yavru alablirsek elimzden geleni yaparız :)
erdal abicim sezon sonunu bekleyelim neyin ne olacağına bakalım herşeyin hayırlısı olsun kuş bulunur o kolay :) abi ALLAH mutlu mesut etsin ALLAH bi yastıkta kocatsın düğününe gelmeyi cok isterdim ama aramızda 1000 kilometre var :) fakat gönüllerimiz bir şimdiden kutlarım abi ...
Saygılar..
Emre bana güzel kızgın iri bir saka bulurmusun.yeni yakalama olmayacak ama.
abi öle saka şuan bende yok ama ertugrul abimizde cok güzel kuşlar var hemde kafese oturmuş kuşlar onla bi irtibata geç istersen ayrıca bu mevsimde yeni yakalama kuş olmaz abi yavruda kuşlar.. ha bide caner abimiz var zonguldakta onla ben bi görüşüm varsa tel verrim konusursunuz abii
SAYGILAR..
kingmajör dostum yavrularda cıkım varmı
3 güne cıkcak inş abi
inşallah dostum cıkarlar bide merak ettim ana babaları yakalamamı yoksa üretimmi bide kafes ölcülerin nedir beslenmelerinde ne uyguluyorsun
kuşlar kafes üretimi orhan abi kafes ölçüleri normal kanarya kafeslerinde üretim yapıyorum ekstra bi ölçüye fln gerek yok besleme olarak karışık yem nijer + kenevir takviyesi uyguluyorum mama yapıyorum çimlenmiş buğday veriyorum
özkan abi caner abide güzel sakalar var görüştüm tel verim siz anlaşırsınız..
caner abi : 🔒 Üyelere Özel (zonguldak)