Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Lütfen Okuyun ! - 2.sayfa

Öncelikle merhaba.lise öğrencisiyim.uzun zamandır ailemi ikna etmekle uğraşıyordum.Sonunda oldular.Bir golden retriever yavrusu sahip olmama ılımlı bakıyorlar.Alacağım yavruya çok iyi bakacağımdan ,ona sevgimi eksik etmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Bundan önce neredeyse çok hayvan baktım. Maalesef yaşlarından dolayı öldüler.Forumdaki golden yavrularının ilanlarından birçoğuna baktım. Genelde çok uçuk fiyatlar söylüyorlar. Sonucunda bir öğrenciyim birden toptan böle bir fiyat karşılayamam. Sizlerden ricam doğmuş golden yavrularınız dan birini benden esirgemeyin. Çok iyi bir aileye gideceğine emin olabilirsiniz. Yinede ücret talep ederseniz 150 den fazla verecek durumda değilim ! ( Belki konunun yeri bura değil ama buradan belki golden yavrusunu bana vermek isteyen biri olacağını düşündüm. ) Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim !

img

erotas_s

15 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Nedmek amacım yardım etmekti yavru golden görürsem emin olun haberdar edeceğim bende rot veya boxer arıorum daha önceden köpeim oldu ama ailevi konular yüzünden vermek durumunda kaldık 1 sene baktım şimdi bahçemde var sorun olmicaktır.

img

cberkay

15 yıl 2 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar. artık golden bir yavru aramıyorum. çünkü bulmak imknasız gibi umudu kestim.yarın ufak bir psi sahipleniyorum.ilgilenen arkadaşlara tekrardan teşekürlerimi iletiyorum...

img

erotas_s

15 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ