Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Lütfen Okuyun !

Öncelikle merhaba.lise öğrencisiyim.uzun zamandır ailemi ikna etmekle uğraşıyordum.Sonunda oldular.Bir golden retriever yavrusu sahip olmama ılımlı bakıyorlar.Alacağım yavruya çok iyi bakacağımdan ,ona sevgimi eksik etmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Bundan önce neredeyse çok hayvan baktım. Maalesef yaşlarından dolayı öldüler.Forumdaki golden yavrularının ilanlarından birçoğuna baktım. Genelde çok uçuk fiyatlar söylüyorlar. Sonucunda bir öğrenciyim birden toptan böle bir fiyat karşılayamam. Sizlerden ricam doğmuş golden yavrularınız dan birini benden esirgemeyin. Çok iyi bir aileye gideceğine emin olabilirsiniz. Yinede ücret talep ederseniz 150 den fazla verecek durumda değilim ! ( Belki konunun yeri bura değil ama buradan belki golden yavrusunu bana vermek isteyen biri olacağını düşündüm. ) Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim !

img

erotas_s

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar yokmu golden yavrusunu iyi bir aileye ücretsiz vermek isteyen ?

img

erotas_s

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar hala arıyorumm !

img

erotas_s

ÖZEL MESAJ

arkadaşım eğerki golden arıyorsan birde barınakları dene benim arkadaşımda arıyordu onada aynısını söyledim istediği gibi bir yavru buldu sende şansını bi dene derim hemde ücretsiz.

img

uygar06

16 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

önerin için çok teşekür ederim .haftada bi sefer yedikule ve beyoğlundaki barınağa gidiyorum. heryere nerdeyse haber saldım. Bir canlıya para vermek istemiyorum. onların ticaret ve paradan gözleri dönmüş sahiplerinin yüzlerini güldürmek istemiyorum ! para hırsı iyi bir aile bulmadan daha baskın bu kişilerde ...

img

erotas_s

ÖZEL MESAJ

eğerki barınakta heleki gittiğin yerlerde bulamıyorsan sen safkan secereli arıyorsun demektir. kusura bakma ama kimse safkan bir köpeği kolay kolay vermez ücretsiz

img

uygar06

16 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaş yavru köpek arıyor ve doğruda dior hiçbir canlıya para verilmez . barınaklardada yavru golden bulamayacağı için. he bu arada yedikulede şu bi hafta içinde 3-4 aylık yavru bir golden gördüm çok tatlıydı siteyi bi dolaş istersen ayrıca bir sorum olacak bu yedikuledeki barınakta ne tür ağırlıklı köpekler var ırk olarak ?

img

cberkay

15 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/bolum/ilan-panosu/yedikuleden-ilanlar/page/2/ Link burada dokuzuncu resimde soldaki saf golden belli oluyor iyi anlıyorum ama yinede sana kalmış çk güzel bir köpek.

img

cberkay

15 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

@UYGAR06 sence son iletin ne kadar yönlendirici yada ne kadar doğru?belliki sende bu işin ticaretinde olanlardansın! Fazla bişey söylemenin anlamı yok. ne desem boş. cberkay arkadaşım. Barınağa gitmiştim. safkan değilmiş minik dostumuz. aslında bana kalsa yavru sokak köpeği filan fark etmez. gözüm kapalı alırım. ama tek yaşamıyorum.öğrenciyim. evdekileri zor ikna ettim. ve hanca bu cinse ikna oldular.benim elimde olan bişi değil. tavsiyeniz için çok teşekür ederim bu arada. bir kaç sitedeki ilanları takip ediyorum. sonunda bulcağımı umuyorum =)

img

erotas_s

ÖZEL MESAJ

güncel !

img

erotas_s

ÖZEL MESAJ