Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

2,5 yaşında dişi alman kurdu - 2.sayfa

köpeğimi ev değişikliği nedeniyle acilen satmak zorundayım saf alman kurdudur tüm aşıları tamdır en iyi mamayla buyutulmuştur bugune kadar hiççifleştirilmemiştir köpeğim dişi olmasına rağmen 10 numaradır bu konuda gerçekten çok iddalıyım sadece ve sadece 1000tl istiyorum köpeği gördüğünüzde hak vereceksiniz...

img

eraygur_1905

15 yıl 1 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ve ERAYGUR arkadaşıma binlerce kez hak veriyorum.. Ben onun yerinde olsam 1000 değil 10000 TL isterdim.. Bu şanşkınlığınızı hiç evcil hayvan beslemeyişinize veriyorum..

img

mgolex

14 yıl 10 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm eger köpegine o kadar güzel diosan resimlerini at bendede alman kurdu war çifleştirip yavrularını paylaşırız "şuan 4yaşında 2 yaşındayken 4.000tl verdiler şimdi ise 2.500 tl veriyorlar ben samsunda oturuyorum şuan köpegimi çifleştirmek için günlük 500tl veriyorum.tam secerelidir annesinin ingiliz kurdu babasının ise annesi dagdaki kurt olup babası ise alman kurdudur."

img

stsefa

14 yıl 9 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım ben köpepimi vermek istiyorum sen çiflestirmekten bahsediyosun.ben daha köpeğimi hiç çifleştirmedim.bana destek olan mgolex e teşekekkür ederim.

img

eraygur_1905

15 yıl 1 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım afedersin ama artık sınırları aşıyorsun küfür edicem mgolex ben cins seçimi yapmıyorum ama hayvanları ticarete dökemezsin arkadaşım hayvanın kalitesi olmaz bunları Allah yaratıyor sen kimsin ki satıyorsun düşük zekalılar hiç anlamazlar zaten bizi barınaktan aldım zaten bakıyorumda gerizekalı gibi atlama herşeye ;)

img

chucky95

14 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ