Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
2,5 yaşında dişi alman kurdu
köpeğimi ev değişikliği nedeniyle acilen satmak zorundayım saf alman kurdudur tüm aşıları tamdır en iyi mamayla buyutulmuştur bugune kadar hiççifleştirilmemiştir köpeğim dişi olmasına rağmen 10 numaradır bu konuda gerçekten çok iddalıyım sadece ve sadece 1000tl istiyorum köpeği gördüğünüzde hak vereceksiniz...
neden hiç cvp yok
Çünkü bu sitede ücretsiz köpek ilanları verilir.
Sen uçmuşsun kardeş :)
bide sadece yani xD öle olmasa bi 10 bin isteyecektin heralde xD xD xP
yani birader burada kimse bu köpeği bu fiyata sahiplenmez arabamı bu fiata bak xD senin sevgin nerde kaldı aga sen bu köpeği satıp parasını nasıl yiyeceksin. Nasıl bi vicdan bu ?
arkadaslar bu fiyatı veren köpeği alır ben zorla kimseye bişey satmıyorum bu fiyatı verene satıcam bu köpeğin fiyatı en az 5000 eder köpekten anlamadığınız burdan belli oluyo bide bedava köpek vermye karsıyım nedeni bedava köpeğe iyi bakılmaz nasıl olsa parasız aldım diye ama parayla alırsanız para verdim diye bakarsınız
bende senle aynı fikirdeyim.bedava aldık diye ii bakılmıcağını düşünüyorum.ama bu sitede çok ukala varmış.herşeye maydonoz oluyolar.
HayvanLara biz fiattan çok ilgi veriyoruz o yüzden bi fiat biçmiyoruz. Para istemediğimiz için köpekten anLamıyormuyuz emin ol senden iyi anLıyoruz Allah`ın yarattığı hiç bi şeyi ticarete dökemezsiniz.. xbayerx sanada sesleniorm hayatım boyunca hiç köpek satmadım bazı ilanlarım olabilir ama hiç parayla satmadım emin olun sizin kadar ukala ve her yoruma atlayan birisini görmedim. Şimdide av köpeği veriyorum bak ayıktırayım ÜCRETSİZ.. Sevgi parayla ölçülemez paranın gözü kör olsun ;)
Eğer ki sadece sevgi vereceğiniz köpekler arıyorsanız gidin barınaklara bakın..!! Orda sevgiye muhtaç binlerce köpek var.. Sadece sevgi vericem diyorsunuz ama aradığınız cinsi belirtmektende hiç çekinmiyorsunuz..!!