Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

doğadan yakalanan kuşların bulundurulması ve satışlarının yapılması yasaktır.
bir çok sitede olduğu gibi bu sitedede uyarı var fakat görüldüğü gibi ciddiye alan yok.ve bu ilanlar yayımlanmaya devam ediliyor. üstelik bir şahıs onlarca yasak doğa kuşu satabiliyor. sitelere,yasak olan doğa kuşları satışlarını gerçekleştirebilmek maksatlı e-posta adreslerini,isimlerini ve telf.numaralarını yazan şahıslar tek tek kayıtlara geçirilmiş ve gerekli uyarılar yapılmıştır.bu ve bunun gibi siteler takip edilmektedir. devam edildiği taktirde gerekli yasal işlem başlatılacaktır. otomatik yazi

Hadi lan oğlan avukat adam olup burda büyüklüğünü göster özür dilemesini öğren kunek bana biton küfür edene bak sensin olum oanun bunun dölü itin dölü sen bi bok değilsin olum götünden tırsan ama göt veren birisin avukatlıktan para kazanamadın saka alıp satmaya başladın dimi hadi boş adam bu site sana göre değil sen fazla kibarsın hem sen bileziksiz doğa kuşu bakmıyosun dimi at yalanı si..inanaı demişler..arkadaşlar gerçekten bu denyo adam bana yapıştı ama ben bu siteden çıkmıcam ve paylaşımlarınızı devamlı katılıcam bu saygısız muhabbet için sadece sitedeki arkadaşlardan özür dilerim ama senden değil gay totoş göt avukat

Yanıtlamak için giriş yapın