Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
doğadan yakalanan kuşların bulundurulması ve satışlarının yapılması yasaktır. - 3.sayfa
bir çok sitede olduğu gibi bu sitedede uyarı var fakat görüldüğü gibi ciddiye alan yok.ve bu ilanlar yayımlanmaya devam ediliyor. üstelik bir şahıs onlarca yasak doğa kuşu satabiliyor. sitelere,yasak olan doğa kuşları satışlarını gerçekleştirebilmek maksatlı e-posta adreslerini,isimlerini ve telf.numaralarını yazan şahıslar tek tek kayıtlara geçirilmiş ve gerekli uyarılar yapılmıştır.bu ve bunun gibi siteler takip edilmektedir. devam edildiği taktirde gerekli yasal işlem başlatılacaktır. otomatik yazi
Koçum benm yaşım belli ama sen yalancının düzenbazın önde gidenisin yiğenlerim küfür yazmış diyecek kadar aşağılık bir insansın benim yaşım 54 senin yaşın kaç yaz adresini telefonunu buraya rıdvan yıldırımsın sen anneanneninde adresi var merak etme seninde seni neden arıyayım kağıtlar eline ulaşınca mahkemede yüzünü görücem mosadı miti göreceksin korkacak birşey yok zaten ben kabadayılık yapsaydım adresine kadar gelirdim yada seni arar senin burdakilere yaptığın gibi küfür ederdim ama ben hukuka başvrdum malum sistem biraz yavaş ama sen önce yazdığın kadar delkanlı ol deki ben rıdvan yıldırım yiğenim filan değil her pisliği ben yaptım bu kadar aşağılık biryim de yiğeni küfür yazmış buda k,me ettiğini soruyor bak bak burdaki meseleye gelince bilgim dahilide burdaki kaliteli insanlara bilgi veriyorum kimsenn kimseyle dalga geçme karalama hakkı yok şimdi seni delikanlılığını greyim buraya açık adresini ev ve cep telefonunu yaz bende doğruysa evet doğru adres diycem ama sende o yürek yok sanal alem çocuğunsun sende yaşın bile daha küçüktür bunu biliyorum ama sırf bu sitedekiler temizlensin diye seninle uğraşıcam bende sana adresimi veriyorum üsküdar 1. ağır ceza avukat erdem pazartesi perşembe tüm gün ordayım
ya mal avukat bana hala laf koymayta çalısıyosun ben sana annanenin adresini gösteririm kamil yasın 54 götünün kılı ağırmış akıllı konuş sana ne demişlerse az demişler azbile sövmüşler denyo al olum 10 kez numaramı verdim ara beni 05552604316 denyo sen bana laf koycan küfür edicen ben susucam e yok öyle yahma ara beni kart horoz avukat davacı olmuş çok korktum lan totoş bende senden şikayetçi olurum ne olucak boş adam seni senden özür dilicem bide bak aya ne sandın sen kendini burda yasal bi site sanki gelmiş bana hesap soruyo beni mahkemeye verde orda seni savcının karşısında rezil edeyim yaşım 54 diyosun götünün kılı ağırmış burdan kaşınıyosun belki terso kaldın para kazanmak için burda saka alıp satıyosun sayın yüksek rütbeli avukat..ya sana bişiy demicem ama bana paso yok gardalin kartal boş adam falan dıyosun adımı biliyosun soyadımı numaramda var sen devleti böyle boş işlerle uğraştırma emret ben senin ayağına gelip elini öper özür dilerim sevgili kart horoz saka melezi..bak denyo bidaha bana burda bişiy yazma götün kaşınıyosa bi sorunun varsa ara bul beni
ya arkadaşlar bu siteden yardım istedim bu sayın büyük yaşlı saka major avukatın teli msni varsa bana verirmisiniz yoksa burdan kendisine işiy demek istemiyorum siteden atılmak istemediğim için yada beni bi arasın aç avukat
Ulan it şalvarı boklu yazından senin eğitiminde nasıl bir it olduğunda belli yazmayı bile bilmiyorsun yazdığın her kelime yanlış, yaşını adresini yaz dedim it 2 tane mail adesin var 2 tane telefonun var siteye girmek için aldığın diğer mail adreslerini saymıyorum adresini yazsana delikanlı beni bul diyor yaz adresini ben yazdım üsküdar adliyesine gel beni sor aç oğlu aç ben nerde kuş satmışım ben burdaki kaliteli değerli insanları senin gibi fallafoş gençlikten koruyorum ben kimden kuş almışım kime satmışın itin dölü götümün kıllarını neden ağzına alıyorsun gaymisin itoğluit o beslediğin sakalar kadar sattığın sakalar sayısı kadar şerefsiz namussuzsun sen sanal alem çocucuğu yaşına başına çakayım senin bir daha burdan yazmıycam kçum şimdi sen istediğini yaz her yazdığın kelime kadar ejdadına gidiyor bende bu siteyede girmiycem ama sen inde yakanı bırakan senin gibi top oğlu top olsun sen tam bir piçsin yaşını bilsem ona göre konuşucam ama yazdıklarından aklının olmadığı sübyanın biri olduğun belli arkadaşlar bu son yazım buraya bir daha ne giricem ne bakıcam bu veletlede görüştüğümüz zaman sadece durumu yazıcam o kadar itoğlu it akşam vakti canımı sıktı bu sitedeki bütün delikanlılar anladın sen onu senin gibi ite küfür bile yazmak gelmiyor içimden o kadar adi boş bir şerefsizsin şimdi istediğini yaz yazdığın kadar ejdadına en sevdiklerine gitsin
lan göt veren avukat sen harbiden oğlansın totoş koca adamım diyosun bana boş muhabbeti bırak neymiş ben burda sizin haklarınızı savunuyorum diyosun götlek senin götün kılları harbiden kadayıf olmuş sen bırak ben burdan saka alıp satmadım ayağını totoroş kendini bi sanma seni yapmam olum oğlancı değilim benim yaşımda 30 yani sen avukat oldugunda doğmusum sana cepi verdim ara diyorum götün yemiyo yok anasının gözünde avukatım oraya gel beni bul ya mal adam boş adam aç köpek senin gibi ib..biri avukatlık mesleğine saygısızlık olur sen erkeklik testine girmen lazım
Hadi lan oğlan avukat adam olup burda büyüklüğünü göster özür dilemesini öğren kunek bana biton küfür edene bak sensin olum oanun bunun dölü itin dölü sen bi bok değilsin olum götünden tırsan ama göt veren birisin avukatlıktan para kazanamadın saka alıp satmaya başladın dimi hadi boş adam bu site sana göre değil sen fazla kibarsın hem sen bileziksiz doğa kuşu bakmıyosun dimi at yalanı si..inanaı demişler..arkadaşlar gerçekten bu denyo adam bana yapıştı ama ben bu siteden çıkmıcam ve paylaşımlarınızı devamlı katılıcam bu saygısız muhabbet için sadece sitedeki arkadaşlardan özür dilerim ama senden değil gay totoş göt avukat