Diğer Evcil Forumları > Tarantula Bakımı
ÇOK ÖZEL - 3.sayfa
Merhaba özel bi tarantula yada akrep isterseniz bana ulaşın.Cobalt blue tarantula, usambura starburst tarantula, stripeknee tarantula, burmese brown tarantula, king baboon tarantula, goliath birdeater tarantula,pink toe tarantula,metalic pink toe tarantula, imparator akrep,asya orman akrebi,flat taş akrebi,orta amerika siyah akrebi kırmızı kıskaçlı akrep,üç renkli akrep ve ayrıca vietnam çıyanı,haiti çıyanı ve texas altın çıyanı.Saygılarımla Asil Ergenoğlu mail: [email protected] tel: 0 535 435 74 64
Merhaba Asil bey sürüngen forum kaplumbağalar altınde pet fuarına davet yazımı okudunuzmu bir ziyaret edip foruma katılırsanız iyi olur.Desteklerinizi bekliyoruz. www.sbgrasshopper.com
Slm Serbaki, tarantulalar ortalama (cinse göre degisir) 10 kabuk degistirmede olgunluga erisirler. Erkeler cinsel olgunluga eristikten sonra kabuk degistirmezler. Cinsel organlarini (bulbus,) ördükleri bir agin icine biraktiklari sperm ile doldurduktan sonra disi avina cikarlar :)ve cinsine göre 3 ay ile 3 yil arasinda daha yasadiktan sonra ölürler. Disiler ise sürekli olarak kabuk degitirmee devam ederler ancak kabuk degistirme araliklari gittikce uzar. Uzun ömürlü olan cinslerde, 8-9 yasina ulasmis bir hayvanda, iki kabuk degistirme arasi 2-3 yili bulabilir.
150 ytl ye tarantula akwaryum ile birlikte adrese teslim kargo benden.. adres beni7bitirdi__@hotm...
merhabalar moblaw34 ve asilergenoğlu sizler akrepler konusunda bilgili görünüyorsunuz.. benim 20 - 25 adet imparator akrebe ihtiyacım var... nasıl bulabilirim acaba...
yazmayı unuttum yukarda benim mail adresim: [email protected] cevabınızı bekliyorum saolun...