Tarantula Bakımı

ÇOK ÖZEL
Merhaba özel bi tarantula yada akrep isterseniz bana ulaşın.Cobalt blue tarantula, usambura starburst tarantula, stripeknee tarantula, burmese brown tarantula, king baboon tarantula, goliath birdeater tarantula,pink toe tarantula,metalic pink toe tarantula, imparator akrep,asya orman akrebi,flat taş akrebi,orta amerika siyah akrebi kırmızı kıskaçlı akrep,üç renkli akrep ve ayrıca vietnam çıyanı,haiti çıyanı ve texas altın çıyanı.Saygılarımla Asil Ergenoğlu mail: 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel

merhaba ya bnm tarantula kabuk değiştirmeye başladı tahminen bu kabuk değiştirme olayı kaç gün içinde tamamlanıo yoksa ayları mı buluyor anlamadım henüz gireli 1 hafta falan oldu kabuk değiştirmeye şu anda miğdesi ve gövdesinin olduğu yer komple morardı yani bu hayvan kabuk değiştirdiğinde daha damı büyüyecek ? birde bir şey daha soracam ben bu hayvanların dişi veya erkek olduğuunu nasıl anlayabiliriz bana bu konuda yardım edebilir misiniz ?

Asil bey mrb. Ben tarantula ile ne zamandır teorik olarak ilgileniyorum. Elinizdeki çeşitler ve fiyat konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada nasıl bir teraryum hazırlamam en uygun olur. 🔒 Üyelere Özel

merhaba moblaw34 bende tarantula beslemek istiyorum ama almadan önce bende bilgi almak istiyorum internetten biraz araştırdım ama kaynaklar çok da geniş değil benimlede bağlantı kurabilirsen sevinirim...

bu arada e-mail adresim 🔒 Üyelere Özel bu arada tarantula ile ilgili bilgisi olanlar yazarsa sevinirim almadan önce bilgilenmek istiyorum ...

slm arkadaşlar ben bi tarantula almak istiyorum ama daha önce hiç beslemedim ve türleri hakkında hiç bi bilgim yok nasıl bişey alabilirim ve nereden temin edebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim mailim 3011016777@erciyes.🔒 Üyelere Özel

150 ytl ye tarantula akwaryum ile birlikte adrese teslim kargo benden.. adres beni7bitirdi__@hotm...

merhabalar moblaw34 ve asilergenoğlu sizler akrepler konusunda bilgili görünüyorsunuz.. benim 20 - 25 adet imparator akrebe ihtiyacım var... nasıl bulabilirim acaba...

yazmayı unuttum yukarda benim mail adresim: 🔒 Üyelere Özel cevabınızı bekliyorum saolun...

Yanıtlamak için giriş yapın