Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tarantula Bakımı

Mesaj Ekle

ÇOK ÖZEL - 2.sayfa

Merhaba özel bi tarantula yada akrep isterseniz bana ulaşın.Cobalt blue tarantula, usambura starburst tarantula, stripeknee tarantula, burmese brown tarantula, king baboon tarantula, goliath birdeater tarantula,pink toe tarantula,metalic pink toe tarantula, imparator akrep,asya orman akrebi,flat taş akrebi,orta amerika siyah akrebi kırmızı kıskaçlı akrep,üç renkli akrep ve ayrıca vietnam çıyanı,haiti çıyanı ve texas altın çıyanı.Saygılarımla Asil Ergenoğlu mail: [email protected] tel: 0 535 435 74 64

img

asilergenoglu

22 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam "SuiGeneris" sana özelden Mail attim. Ordan haberlesebiliriz.

ben şimdide 2 tane karaftama attım onlarıda yedi açıkçası tuhafıma gitti inanılmaz derecede yemek yiyor neden böyle oluyor

img

taha51

19 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Belli bir dönemde ne bulursa yiyecektir. Daha sonra bir kenara cekilerek, kabuk rejenarasyonuna hazirlanacaktir. Birgün Tarantulani sirtüstü yatarkan görürsen sakin ha sakin öldü zannedip dürtüklemeye kalkma. Kitinden (Tirnak yada sac gibi)olusan bir kabugu oldugu icin tarantulalarin memeliler gibi büyümesi mümkün degildir. Eski kabuklarini atarak iclerinden daha büyük ve rejenere olmus sekilde cikarlar, bu islem icin ise genellikle sirt üstü yatarlar. Benden söylemesi :)

Merhaba moblaw Çekirgeler hayatları boyunca beş kabuk değiştirir ve son kabuktan sonra 25-40 gün içinde ölür.Peki trantulalarda aynımı yani kaç kabuk değiştirirler merak ettim. sevgilerle

teşekkür ederim bu hayvan ağ yapmıyor anlayamadım gitti )))) ama normalde ağ yuvaları var ama gerekswinim mi duymuyor yoksa yapamıyor mu ????

img

taha51

ÖZEL MESAJ

merhaba ya bnm tarantula kabuk değiştirmeye başladı tahminen bu kabuk değiştirme olayı kaç gün içinde tamamlanıo yoksa ayları mı buluyor anlamadım henüz gireli 1 hafta falan oldu kabuk değiştirmeye şu anda miğdesi ve gövdesinin olduğu yer komple morardı yani bu hayvan kabuk değiştirdiğinde daha damı büyüyecek ? birde bir şey daha soracam ben bu hayvanların dişi veya erkek olduğuunu nasıl anlayabiliriz bana bu konuda yardım edebilir misiniz ?

img

taha51

ÖZEL MESAJ

Asil bey mrb. Ben tarantula ile ne zamandır teorik olarak ilgileniyorum. Elinizdeki çeşitler ve fiyat konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada nasıl bir teraryum hazırlamam en uygun olur. [email protected]

img

keremcumali

20 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba moblaw34 bende tarantula beslemek istiyorum ama almadan önce bende bilgi almak istiyorum internetten biraz araştırdım ama kaynaklar çok da geniş değil benimlede bağlantı kurabilirsen sevinirim...

img

nymphetamine

19 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu arada e-mail adresim [email protected] bu arada tarantula ile ilgili bilgisi olanlar yazarsa sevinirim almadan önce bilgilenmek istiyorum ...

img

nymphetamine

19 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar ben bi tarantula almak istiyorum ama daha önce hiç beslemedim ve türleri hakkında hiç bi bilgim yok nasıl bişey alabilirim ve nereden temin edebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim mailim [email protected]

img

scorpionking

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ