Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Yavrulamıyo Acaba Neden? - 2.sayfa
80 lt Ben 2 ay önce cinsiyetlerine bakmadan 4 adet sarı prenses ve bir yunus almıştım sanıyorum ki (yeni edindiğim bilgilere göre ) 2 e 2 d sarı prensesim var erkekler daha heybetli gibi aldığımda aynı boyda olan balıklardan şimdi 2si daha büyük oldu akvaryumun birer yarısını sahiplendi dişileri sokmuyorlar dişiler suyun üstünde ya da kaya altlarında saklanıyorlar boyları ekeklerin 6-7 cm dişilerde ise 5-6 cm 5 cm sarı prenseste yavru alındığını söylediler başka sitelerde ancak fazla yardımcı olunmadı aranıza yeni katıldım sitenizden yardım alabileceğim söylediler yanlış yere konu açmış olabilirim yardımlarınızı bekliyorum
DEEPFISHING48 msn im [email protected] işte bu kadar..gel sorunumuzu çözelim bunu yazmaktan bıktım hala rahatsızlık veriyosun gerek satışmaların gerekse kendini bişey sanma tavırlarınla..BURAYA TARTIŞMA KONUSU AÇMA...Kusura bakma kose...
HepsiEvcil Denetmenleri ; Bundan böyle muatabım olmayan vatandaşların benim yazılarıma cevaplarına sadece güleceğimi yazmıştım.Sevgiler.