Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

DİKKAT DİKKAT DOLANDIRILMAYIN - 2.sayfa

ARKADAŞLAR TANIMADIGINIZ VE EMİN OLMADIGINIZ KİŞİLERİN HESABINA PARA YOLLAYIP KUŞ GELECEK DİYE BEKLEMEYİN ÇÜNKİ SİTEDE DOLANDIRICILARIN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM ......DİKKAT DİKKAT

img

hpkerr

15 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yine başladı saçma sapan polemik vallahi bu siteye bir daha girmiycem dostlar burda herşey güvene ve tanımaya dayalı burda birbirini bilenler zaten biliyor yeni bir nick le giren birisi direk polemik konusu açıyorsa onun bu sitenin huzurunu bozmaya yönelik olduğunu ben anlıyorum ama bunlar can sıkıcı oldu çok az sabrım kaldı böyle devamederse siteden çıkacağım malasef

img

karahan9

16 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

KARAHAN9 abi biz senle 2 ay önce fln konuşmuştuk telefonda hatırlarsın belki emre ben k.bakmyn ama arkadas açmış konuyu kendi kasındı artık polemiğe girmicem gerek yok değmiyo böyle insanlarla atışmaya ben şikayet ettim gerisni mahkemede hallederiz artık tekrar site sakinlerinden ö.dilerim Bİ İNSANI KARALAMAK KOLAYDIR LAFTA AMA GERÇEKTE BUNU NASIL YAPCAK COK MERAK EDİYORUM :)) SAYGILAR...

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emre mehmet0625 adlı kullanıcıylamı karıştırdın beni sen kullanıcı adını değiştirmişsin oda son olanlardan sonra pek yazmıyor anlaşılan yada ikinizin kullanıcı adları banlandı. ben o dediğin kişi olsaydım aynı ıp den dolayı bende ban yemiştim ban yemediğime göre :-) neyse ortamı germeyin yine zaten işi mahkemeye taşımışsınız orada halledersiniz.

kardes mehmetsin yada değilsin orası cok önemli değil ama geçende aynı şeyi yaptın sen... ben şikayet ettim nasılsa senle karşılaşırız inş benim dolandırıcı oldugumu kanıtlarsındaa kurtulursun yoksa ben senn yanına bırakmıcam bunları

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

şikayet etmekle en iyisini yaptın karşılaşırız olmazsa beraber hapiste olta atanken bu günleri konuşuruz doğa kuşu sattığınıda inkar edemezsin herhalde bileziksiz doğa kuşu bulundurmak ve satmakta yasak biliyosundur kendi eliyle kendini yakan tarihteki tek kişi olursun emre :-)

ben sen mehmet hapistede kuş üretimi yaparız :-)

Grşz :)) nese artık karşılaşınca anlatırsın derdini burdan tartışmak istemiyorum

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

ceplerinde sigara parası bile olmayan yakalama dişi kuşları bile satan adam burda babası olsa dolandırır dolandırır sonrada inkar eder...inkar eder...saygılarımla

img

majörteam

15 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Herkese Merhaba, Forumu çok kereler ziyaret etmiş olmama rağmen henüz üye oldum. Emre Erol ile ilgili iddiayı okuyunca onunla ticaret yapmış biri olarak yazma gereği duydum. Emre Erol`u daha önce hiç görmedim, ancak 2 kere ticaretim oldu. İlk seferinde yolladığı 2 kuştan biri(kafeste büyümüş erkek saka), otobüs firmasının kuşu yanlış yerde bırakmasından dolayı kutuda öldü. Ancak Emre arkadaşımız durumu telafi edeceğini söyledi ve sözünü de tuttu. 2. sefer yolladığı kuşlarda(erkek-dişi kanarya, erkek saka) herhangi bir sorun yoktu, hatta kuşlar oldukça sağlıklıydı. Sattığı malın arkasında duran bir arkadaş, alıcıyı kesinlikle mağdur etmiyor. Doğa kuşu yakalama olayına hiç değinmiyorum, ancak forumdaki çoğu kişi Türkiye`nin farklı bölgelerinde (istanbul`da dahil) bunu yapıyor. Anladığım kadarıyla dişi kuş doğurgan olduğu için yakalamak etik görülmüyor. Konuya uzak biri olarak,benim şahsi görüşüm, kanun yasak demişse yasaktır, dişisi erkeği farketmez. Saygılarımla...

img

hgulder

15 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HAKAN ABİ GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN TŞKR EDERİM ZATEN BUNLARIN BOŞ LAFLAR KURU İFTİRALAR OLDUGUNU HERKES GÖRDÜ HİÇ BİRİNİN ASLI CIKMADI BU İFTİRALARI ATANLAR ADINI SOYADINI TELEFON NUMARASNI BİLE BURAYA YAZAMAZKEN EV ADRESİME KADAR VERDİM YİNE BİR SONUÇ ÇIKMADI NE DİYELİM HERKESİN İNSALIĞINA KALMIŞ KUŞLARDAN MEMNUN KALMANA SEVİNDİM ABİ TİCARET Bİ YANA SENİN GİBİ TEMİZ Bİ ABİ EDİNMEK BENİ AYRICA MUTLU ETTİ ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM YETERKİ KARŞIMDAKİ İNSAN SENN GİBİ İYİ NİYETLİ OLSUN ... SAYGILAR... EMRE EROL

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ